Ma intereseaza un credit de 30000 lei, am vechime de nici o luna la actualul angajator

Intrebare adresata de Geoana M.
Raspuns scris de Dl. Popescu pe 21.07.2016

"Ma intereseaza un credit de 30000 lei pentru o perioada de 3 sau 4 ani. Am salariul de 1250 lei (momentan)
Am lucrat din anul 1987 pana in luna mai 2016
M-am angajat din nou cu data de 11.07.2016
Va rog sa imi trimiteti un desfasurator cu suma care ar trebui platita si actele care imi trebuiesc pentru acest imprumut"

Una din conditiile bancilor pentru acordarea unui credit este vechimea la locul de munca. Aceasta trebuie sa fie intre 3 si 6 luni la actualul angajator.
Pentru un credit este necesar sa indeplinesti si urmatoarele conditii:
- sa nu ai restante la alte credite/carduri;
- sa ai venituri permanente si sa poti face dovada lor;
- gradul de indatorare sa fie intre 30% si 60% (difera de la banca la banca);
- varsta minima 18 - 21 ani, iar cea maxima 65 - 70 ani (in functie de banca).
Daca doresti sa contractezi un credit de nevoie personale este bine sa stii ca sunt banci care solicita doar actul de identitate.
Pe langa actul de identitate, in functie de banca, este posibil sa ai nevoie si de adeverinta de venit, fisa fiscala, cerere pentru credit si raportul Biroului de Credit.
Suma de plata variaza in functie de dobanda fiecarei banci.
Daca doresti un credit, poti realiza o aplicatie online - http://www.vreaucredit.ro/aplica-online-credite/
Aceasta va fi trimisa catre banca, de unde vei fi contactat de un reprezentant al acestora pentru a iti oferi detalii suplimentare cu privire la creditul dorit.

Credite recomandate
1 / 1
Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile
Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari::

Toti termenii
Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot aparea diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema (link catre raporteaza o problema). Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.
Pentru creditele bancare imobiliare sau ipotecare perioada minima este de 24 luni si maxima de 360 luni. Dae maxim este 20%.
DAE – dobanda anuala efectiva, contine toate costurile asociate creditului. Exemplu: Pentru un credit bancar si o suma imprumutata de 3000 euro pentru o perioada de 3 ani, rata lunara va fi de aproximativ 98 euro, DAE mediu de 10,14%, iar suma totala de restituit va fi de 3463 euro. Creditele bancare de nevoi personale fara garantii sunt oferite pentru perioade intre 2 si 60 luni iar DAE poate varia intre 7% si 36%.