Comparatie

Credite selectate pentru comparatie:

Mergi la comparatie

Despre noi

VreauCredit.ro iti ofera o solutie simple de informare si comparare prin care poti gasi produsul bancar potrivit nevoilor tale. VreauCredit.ro este un portal independent si este partener cu peste 30 de banci din Romania.

Aflat la a 3-a versiune, portalul iti ofera posibilitatea de a cauta in lista de produse bancare dupa tipul creditului, suma si perioada dar si in functie de veniturile tale sau de rata maxima pe care o poti avea.

Costurile unui credit

Contractarea unui credit de la o banca presupune mai multe costuri. Unul dintre cele mai importante este dobanda dar, pe langa aceasta, exista multe alte comisioane, taxe sau asigurari necesare care pot ridica foarte mult costul unui credit. Dobanda este cel mai promovat cost aferent unui credit, insa de cele mai multe ori nu este elementul principal care determina costul unui credit, ci poate reprezenta foarte putin din costul total.

Dobanzi

Cunoscand faptul ca majoritatea bancilor promoveaza dobanda unui credit si incearca sa isi atraga clientii prin aceasta metoda, VreauCredit.ro vine in ajutorul persoanelor care doresc obtinerea unui credit cat mai avantajos prezentand toate costurile aferente acestuia.

Costul total

Pentru a cunoaste costul total al unui credit trebuie calculat indicatorul DAE (Dobanda Anuala Efectiva) care contine toate costurile aferente unui credit. Pentru anumite credite, bancile sunt obligate sa comunice si DAE, insa valoarea acestui indicator variaza foarte mult in functie de suma si perioada dorite. Asadar, va recomandam sa fiti foarte atenti la toate costurile ce pot aparea in obtinerea unui credit.

VreauCredit.ro

Sub deviza "Iti oferim totul pentru a gasi creditul care ti se potriveste cel mai bine", ne-am gandit ca urmatoarele facilitati v-ar putea ajuta in cautarea si obtinerea creditului potrivit:

Filtrare credite

Optiunea de filtrare a produselor bancare este activata separat pentru fiecare categorie in parte (persoane fizice sau persoane juridice). Astfel, dupa selectarea unei categorii, caseta de filtrare va fi vizibila in partea stanga - sus, oferindu-va posibilitatea de a vizualiza numai creditele care corespund cerintelor dumneavoastra. Puteti filtra dupa tipul creditului, moneda si banca. Daca veti introduce suma si perioada dorita, in dreptul fiecarui credit vor aparea si valorile "DAE estimativ" respectiv "Rata lunara".

Comparatie credite

Indiferent ca rasfoiti, filtrati, sortati sau vizualizati creditele dintr-o categorie, puteti adauga in orice moment creditele dorite in lista de comparatie prin apasarea link-ului "comparatie" prezent sub titlul fiecarui credit. In momentul selectarii unui credit pentru comparatie, contorul afisat in caseta "Comparatie credite" se va incrementa cu o unitate, afisand numarul total de credite selectate de catre dumneavoastra pentru aceasta operatie. Lista de credite selectate pentru comparatie va ramane disponibila indiferent de actiunile ulterioare desfasurate de catre dumneavoastra in cadrul site-ului ( filtrare noua, cautare noua, vizualizari ale altor credite, etc) sau in afara acestuia (inchiderea browser-ului, parasirea site-ului, etc). Pentru pastrarea creditelor selectate va rugam sa activati optiunea "Allow COOKIES" in browserul dumneavoastra.

Pentru a modifica ordinea creditelor din lista de comparatie va rugam sa tineti apasat butonul stang al mouse-ului in interiorului casetei ce contine creditul pe care doriti sa-l mutati si sa miscati mouse-ul sus/jos (pentru aceasta facilitate va rugam sa activati JavaScript in browserul dumnevoastra). De asemenea, puteti sa stergeti creditele din lista prin apasarea link-ului "comparatie" prezent sub titlul fiecarui credit. Dupa definitivarea listei / optiunilor dumneavoastra, pentru a compara creditele selectate, trebuie sa apasati butonul "compara".

Calculatoare de rate

Pentru a calcula rata unui credit este necesar sa introduceti in motorul de filtrare (persoane fizice) suma si perioada dorita. Astfel, in dreptul fiecarui credit vor aparea valorile "DAE estimativ" precum si "Rata lunara". Pentru a vedea si scadentarul de plata precum si costul total al creditului dorit trebuie sa mergeti la pasul 2 in vizualizarea unui credit. Daca in dreptul unui credit nu apar valorile "DAE estimativ" si "Rata lunara" exista doua explicatii:

  • creditul respectiv nu se incadreaza in suma sau perioada dorita de dumneavoastra
  • creditul respectiv nu prezinta toate informatiile necesare pentru calcularea acestor indicatori

Va reamintin ca aceste credite sunt introduse de catre banci sub supravegherea echipei noastre. Va asiguram ca facem tot posibilul ca toate creditele sa prezinte toate costurile aferente acestora. Pentru acest lucru intreprindem si campanii specifice pentru confirmarea acuratetii informatiilor prezente in cadrul site-ului nostru.

Daca doriti sa aflati care este suma maxima pe care o puteti imprumuta si care este rata maxima lunara pe care o puteti avea, va rugam sa accesati link-ul "Calculator rate credite" din cadrul meniului de "Informatii utile" prezent in partea stanga a fiecarei pagini.

Posibilitatea de a aplica online

Pentru ca incercam in permanenta sa imbunatatim serviciile oferite, venim in intampinarea dumneavoastra cu posibilitatea de a aplica online pentru creditele dorite. Dupa vizualizarea unui credit, in urma datelor furnizate de catre dumneavoastra la pasul 3 ("Aplica pentru acest credit"), veti fi contactat(a) de catre un reprezentant al bancii ofertante.

Daca nu v-ati decis pentru un credit anume, va rugam sa selectati unul din urmatoarele formulare, in functie de statutul dumneavoastra: persoane fizice sau persoane juridice.

Salvare fisiere Excel

Prin intermediul noii facilitati, unica in domeniul financiar-bancar romanesc, VreauCredit.ro va ofera posibilitatea de a salva in format Excel atat creditele individuale cat si comparatia acestora. Prin implementarea acestei facilitati dorim sa va oferim o mai mare portabilitate si libertate in alegerea si obtinerea produsului bancar potrivit.

Vizualizare liniara si tabelara

Pentru a transforma cautarea celui mai avantajos credit intr-o experienta cat mai placuta, am introdus doua modalitati de vizualizare a listelor de credite: liniara (pentru mai multe detalii) si tabelara (pentru o parcurgere mai usoara si mai rapida a informatiilor prezentate). Astfel, puteti comuta oricand intre cele 2 modalitati de afisare folosind link-urile situate in partea dreapta-sus a listei de credite.

Cautare credite

Desi va recomandam filtrarea creditelor pentru o mai mare acuratete a rezultatelor, puteti folosi motorul de cautare pentru a gasi creditele dorite in functie de cuvintele cheie alese de dumneavoastra.

Alte informatii si servicii

Pentru ca stim cat de important este timpul dumneavoastra, am decis sa adaugam noi facilitati si servicii complementare scopului nostru de a va oferi totul pentru a gasi creditul care vi se potriveste cel mai bine.

Astfel, aflati primul care sunt ultimele credite, noutati si promotii aparute prin intermediul newsletter-ului / RSS-urilor VreauCredit.ro, sunteti la curent cu ultimele stiri financiar - bancare, aveti tot timpul la indemana evolutia cursului valutar BNR, puteti afla informatii detaliate despre banci sau puteti consulta dictionarul financiar-bancar in cazul in care aveti nelamuriri cu privire la termenii utilizati.

 

Cu speranta ca veti gasi folositoare informatiile si facilitatile oferite, va multumim pentru utilizarea serviciilor noastre si va dorim mult succes in obtinerea creditului dorit.

Echipa VreauCredit.ro

Alaturati-va echipei noastre !

Echipa VreauCredit.ro este in continua cautare de membri bine pregatiti si dornici de reusita. Daca sunteti din Bucuresti si sunteti interesati sa va alaturati echipei noastre va rugam sa trimiteti un e-mail insotit de o copie a CV-ului dumneavoastra la adresa jobs@vreaucredit.ro sau sa aplicati pentru unul din urmatoarele posturi disponibile:

Consultant Credite

Experienta in vanzari si/sau in domeniul bancar reprezinta un mare avantaj.
Responsabilitati:

  • Identificarea potentialilor clienti
  • Acordarea de consultanta financiara
  • Intocmirea si prelucrarea documentatiei pentru credite
  • Mentinerea relatiei cu clientii companiei
  • Intocmirea situatiilor si a rapoartelor specifice

Aplicati pentru acest post (va rugam sa atasati o copie a CV-ului dumneavoastra).

Calculator credite

Poti calcula venitul necesar, creditul maxim sau rata lunara ca sa descoperi unde te incadrezi.

Calculeaza

Aplica online

Alatura-te celor peste 100.000 de utilizatori care au aplicat deja. E gratuit, simplu si rapid!

Aplica