Pentru a lua un credit, ma ajuta intrarile si iesirile de la banca din Anglia?

Intrebare adresata de Marius M.
Raspuns scris de Dl. Popescu pe 09.04.2019

Pentru a lua un credit in Romania, ma ajuta intrarile si iesirile de la banca din Anglia, unde lucrez?

Puteti obtine un credit cu venituri din strainatate, insa intrarile si iesirile de la banca, nu sunt suficiente.
Bancile din Romania, si nu toate, acorda credite romanilor cu venituri din strainatate, insa in anumite conditii, si cu un numar mai mare de documente.
In functie de tipul creditului solicitat (credit de nevoi personale, credit de nevoi persoanala cu ipoteca, credit ipotecar, Prima Casa), poate fi nevoie si de un codebitor care sa aiba un salariu obtinut pe teritoriul Romaniei.
Permisul de munca si cel de sedere sunt acte pe care bancile ar putea sa vi le ceara, pe langa contractul de angajare. De asemenea, bancile solicita sa ai o vechime la locul de munca, de cel putin un an, fara intreruperi, pentru a-ti putea acorda imprumutul.
Unele banci solicita ca aceste acte sa fie traduse pentru a le putea lua in considerare.
In cazul unui credit solicitat catre o institutie finanaciara nebancara (IFN), conditiile impuse pot fi mai simple, actele solicitate mai putine, insa dobanzile sunt mult mai mari. Chiar si pentru un IFN va trebui sa faci dovada veniturilor tale cu un contract de munca, si a faptului ca ai drept de sedere in tara respectiva.
Aceste conditii sunt valabile daca vrei sa obtii un credit de nevoi personalale sau chiar un credit ipotecar si lucrezi in Anglia, dar si in Spania, Italia, Germania, sau in alte tari din Europa sau din afara Europei.

Aplică pentru Creditul Cetelem. Dobândă de la 8,9% si 0 comisioane.
Credite recomandate
1 / 2
Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile
Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari::

Toti termenii
Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot aparea diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema (link catre raporteaza o problema). Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.
Pentru creditele bancare imobiliare sau ipotecare perioada minima este de 24 luni si maxima de 360 luni. Dae maxim este 20%.
DAE – dobanda anuala efectiva, contine toate costurile asociate creditului. Exemplu: Pentru un credit bancar si o suma imprumutata de 3000 euro pentru o perioada de 3 ani, rata lunara va fi de aproximativ 98 euro, DAE mediu de 10,14%, iar suma totala de restituit va fi de 3463 euro. Creditele bancare de nevoi personale fara garantii sunt oferite pentru perioade intre 2 si 60 luni iar DAE poate varia intre 7% si 36%.