Comparatie

Credite selectate pentru comparatie:

Mergi la comparatie

Pentru a lua un credit in Romania, ma ajuta intrarile si iesirile de la banca din Anglia, unde lucrez?

Puteti obtine un credit cu venituri din strainatate, insa intrarile si iesirile de la banca, nu sunt suficiente.
Bancile din Romania, si nu toate, acorda credite romanilor cu venituri din strainatate, insa in anumite conditii, si cu un numar mai mare de documente.
In functie de tipul creditului solicitat (credit de nevoi personale, credit de nevoi persoanala cu ipoteca, credit ipotecar, Prima Casa), poate fi nevoie si de un codebitor care sa aiba un salariu obtinut pe teritoriul Romaniei.
Permisul de munca si cel de sedere sunt acte pe care bancile ar putea sa vi le ceara, pe langa contractul de angajare. De asemenea, bancile solicita sa ai o vechime la locul de munca, de cel putin un an, fara intreruperi, pentru a-ti putea acorda imprumutul.
Unele banci solicita ca aceste acte sa fie traduse pentru a le putea lua in considerare.
In cazul unui credit solicitat catre o institutie finanaciara nebancara (IFN), conditiile impuse pot fi mai simple, actele solicitate mai putine, insa dobanzile sunt mult mai mari. Chiar si pentru un IFN va trebui sa faci dovada veniturilor tale cu un contract de munca, si a faptului ca ai drept de sedere in tara respectiva.
Aceste conditii sunt valabile daca vrei sa obtii un credit de nevoi personalale sau chiar un credit ipotecar si lucrezi in Anglia, dar si in Spania, Italia, Germania, sau in alte tari din Europa sau din afara Europei.

Alti au vizionat si

Credite recomandate

Calculator credite

Poti calcula venitul necesar, creditul maxim sau rata lunara ca sa descoperi unde te incadrezi.

Calculeaza

Aplica online

Alatura-te celor peste 100.000 de utilizatori care au aplicat deja. E gratuit, simplu si rapid!

Aplica