Noutati si promotii

Am lansat aplicatia pentru mobile - VreauATM

Comparatie

Credite selectate pentru comparatie:

Mergi la comparatie

"Care este varsta minima pentru un credit de nevoi personale si ce dobanda platesc pentru 10000 lei pe o perioada de trei ani?"

Majoritatea institutiilor financiare cer ca varsta minima a solicitantului sa fie de 18 ani. Sunt si institutii la care aceasta limita minima este de 21 de ani.
Alte conditii ce trebuie indeplinite pentru obtinerea unui credit de nevoi personale sunt: vechimea in munca. Aceasta trebuie sa fie de cel putin 3-6 luni la actualul angajator si cel putin 1 an vechime totala in piata muncii. Este foarte important ca vechimea totala sa nu fie intrerupta. Daca ti-ai schimbat locul de munca trebuie sa existe continuitate.
Pentru a obtine un credit de nevoi personale trebuie sa nu inregistrezi restante, sa ai venituri permanente, sa nu depasesti gradul de indatorare cerut de banca (40% din venit).
Dobanda variaza in functie de banca. Cea mai avantajoasa dobanda pentru un credit de nevoi personale de 10.000 lei o veti gasi la Idea Bank la "Creditul de nevoi personale Selfie - virare venit/salariu".
Pentru un credit de 10.000 lei, pe o perioada de 3 ani veti plati o dobanda de 9% cu o rata lunara de 310 lei. Comisioane percepute de Idea Bank la creditul de nevoi personale sunt: 250 lei comision de analiza dosar, 67 lei inscriere in arhiva electronica, 5 lei interogare in biroul de credit.
Poti vedea aici oferta actuala de credite nevoi personale.

Alti au vizionat si

Credite recomandate

Calculator credite

Poti calcula venitul necesar, creditul maxim sau rata lunara ca sa descoperi unde te incadrezi.

Calculeaza

Aplica online

Alatura-te celor peste 100.000 de utilizatori care au aplicat deja. E gratuit, simplu si rapid!

Aplica