Ce dobanda platesc pentru 10000 lei pe o perioada de trei ani?

Intrebare adresata de Hasian T.
Raspuns scris de Dl. Popescu pe 09.02.2016

"Care este varsta minima pentru un credit de nevoi personale si ce dobanda platesc pentru 10000 lei pe o perioada de trei ani?"

Majoritatea institutiilor financiare cer ca varsta minima a solicitantului sa fie de 18 ani. Sunt si institutii la care aceasta limita minima este de 21 de ani.
Alte conditii ce trebuie indeplinite pentru obtinerea unui credit de nevoi personale sunt: vechimea in munca. Aceasta trebuie sa fie de cel putin 3-6 luni la actualul angajator si cel putin 1 an vechime totala in piata muncii. Este foarte important ca vechimea totala sa nu fie intrerupta. Daca ti-ai schimbat locul de munca trebuie sa existe continuitate.
Pentru a obtine un credit de nevoi personale trebuie sa nu inregistrezi restante, sa ai venituri permanente, sa nu depasesti gradul de indatorare cerut de banca (40% din venit).
Dobanda variaza in functie de banca. Cea mai avantajoasa dobanda pentru un credit de nevoi personale de 10.000 lei o veti gasi la Idea Bank la "Creditul de nevoi personale Selfie - virare venit/salariu".
Pentru un credit de 10.000 lei, pe o perioada de 3 ani veti plati o dobanda de 9% cu o rata lunara de 310 lei. Comisioane percepute de Idea Bank la creditul de nevoi personale sunt: 250 lei comision de analiza dosar, 67 lei inscriere in arhiva electronica, 5 lei interogare in biroul de credit.
Poti vedea aici oferta actuala de credite nevoi personale.

Aplică pentru Creditul Cetelem. Dobândă de la 8,9% si 0 comisioane.
Credite recomandate
1 / 2
Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile
Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari::

Toti termenii
Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot aparea diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema (link catre raporteaza o problema). Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.
Pentru creditele bancare imobiliare sau ipotecare perioada minima este de 24 luni si maxima de 360 luni. Dae maxim este 20%.
DAE – dobanda anuala efectiva, contine toate costurile asociate creditului. Exemplu: Pentru un credit bancar si o suma imprumutata de 3000 euro pentru o perioada de 3 ani, rata lunara va fi de aproximativ 98 euro, DAE mediu de 10,14%, iar suma totala de restituit va fi de 3463 euro. Creditele bancare de nevoi personale fara garantii sunt oferite pentru perioade intre 2 si 60 luni iar DAE poate varia intre 7% si 36%.