Venitul necesar pentru un credit de 20000 ron

Intrebare adresata de Iuli R.
Raspuns scris de Dl. Popescu pe 31.03.2016

"De ce venituri am nevoie pentru contractarea unui credit de 20.000 lei pentru o perioada de 5 ani...familie cu 2 adulti + 2 copii, mai avem un card de credit de 4000 lei."

Pentru a contracta un credit de 20.000 lei pe o perioada de 5 ani, cu DAE mediu 9% si grad de indatorare 60% aveti nevoie de un venit de minim de 300 euro.
Calculul are rol orientativ, atribuind parametrilor valori medii. Valoarea venitului necesar obtinuta depinde de valoarea DAE si de nivelul maxim de indatorare practicat de catre banci.

Pentru a fi luat in calcul de banci venitul trebuie sa fie unul agreat de banci. Acestea prefera veniturile cu caracter cert si permanent.

Puteti calcula venitul necesar pentru suma si perioada dorita accesand Calculatorul de venit

Aplică pentru Creditul Cetelem. Dobândă de la 8,9% si 0 comisioane.
Credite recomandate
1 / 2
Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile
Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari::

Toti termenii
Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot aparea diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema (link catre raporteaza o problema). Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.
Pentru creditele bancare imobiliare sau ipotecare perioada minima este de 24 luni si maxima de 360 luni. Dae maxim este 20%.
DAE – dobanda anuala efectiva, contine toate costurile asociate creditului. Exemplu: Pentru un credit bancar si o suma imprumutata de 3000 euro pentru o perioada de 3 ani, rata lunara va fi de aproximativ 98 euro, DAE mediu de 10,14%, iar suma totala de restituit va fi de 3463 euro. Creditele bancare de nevoi personale fara garantii sunt oferite pentru perioade intre 2 si 60 luni iar DAE poate varia intre 7% si 36%.