Noutati si promotii

Am lansat aplicatia pentru mobile - VreauATM

Comparatie

Credite selectate pentru comparatie:

Mergi la comparatie

"As dori sa fac un imprumut dar unde am incercat am fost refuzat ca sunt prea tanar si nu sunt casatorit, mi-am cam pierdut speranta ..."

Majoritatea institutiilor financiare cer ca varsta minima a solicitantului sa fie de 18 ani. Sunt si institutii la care aceasta limita minima este de 21 de ani.


Pentru a obtine un credit de nevoi personale nu trebuie sa fii casatorit, insa poate fi un avantaj. De asemenea, trebuie sa nu inregistrezi restante, sa ai venituri permanente, sa nu depasesti gradul de indatorare cerut de banca.Gradul de indatorare reprezinta raportul dintre valoarea ratelor lunare la credite si veniturile nete, din care se scad cheltuielile de subzistenta. Gradul de indatorare admis de banci difera de la banca la banca (intre 50% si 75%).

Actualizare: incepand cu 1 ianuarie 2019 gradul de indatorare este de 40% la toate bancile, pentru creditele in lei.


Alte conditii ce trebuie indeplinite pentru obtinerea unui credit de nevoi personale sunt: vechimea in munca. Aceasta trebuie sa fie de cel putin 3-6 luni la actualul angajator si cel putin 1 an vechime totala in piata muncii. Este foarte important ca vechimea totala sa nu fie intrerupta. Daca ti-ai schimbat locul de munca trebuie sa existe continuitate.


Daca doriti un credit, realizati o Aplicatie Online


Aceasta va fi trimisa la banca, de unde veti fi contactata, in cel mai scurt timp, pentru a vi se oferi detalii suplimentare cu privire la credit.

Alti au vizionat si

Credite recomandate

Calculator credite

Poti calcula venitul necesar, creditul maxim sau rata lunara ca sa descoperi unde te incadrezi.

Calculeaza

Aplica online

Alatura-te celor peste 100.000 de utilizatori care au aplicat deja. E gratuit, simplu si rapid!

Aplica