Se poate lua creditul Prima Casa pentru terminarea constructiei unei case?

Intrebare adresata de Marina L
Raspuns scris de Dl. Popescu pe 14.03.2016

"As vrea sa stiu daca am o casa in constructie cu autorizatia expirata, la gri, pentru ca nu am reusit sa terminam in termen... este posibil sa luam credit prima casa si sa finalizam constructia?

Daca respectiva casa este pe numele dumneavoastra nu mai puteti opta pentru creditul Prima Casa. Aceasta este prima conditie pentru Programul Prina Casa, sa nu detii in proprietate o locuinta mai mare de 50 m2.

Creditul Prima Casa pentru Constructie se acorda in vederea constructiei de la zero a imobilului prin intermediul unui firme specializate.

Pentru terminarea casei puteti opta pentru un credit imobiliar sau ipotecar. In cazul acestor credite dobanda si avansul (15%), sunt mai mari si pot varia in functie de banca.

Aplică pentru Creditul Cetelem. Dobândă de la 8,9% si 0 comisioane.
Credite recomandate
1 / 2
Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile
Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari::

Toti termenii
Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot aparea diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema (link catre raporteaza o problema). Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.
Pentru creditele bancare imobiliare sau ipotecare perioada minima este de 24 luni si maxima de 360 luni. Dae maxim este 20%.
DAE – dobanda anuala efectiva, contine toate costurile asociate creditului. Exemplu: Pentru un credit bancar si o suma imprumutata de 3000 euro pentru o perioada de 3 ani, rata lunara va fi de aproximativ 98 euro, DAE mediu de 10,14%, iar suma totala de restituit va fi de 3463 euro. Creditele bancare de nevoi personale fara garantii sunt oferite pentru perioade intre 2 si 60 luni iar DAE poate varia intre 7% si 36%.