Noutati si promotii

Am lansat aplicatia pentru mobile - VreauATM

Comparatie

Credite selectate pentru comparatie:

Mergi la comparatie

"Se mai poate face asigurare de viata pentru o persoana care are deja grave probleme de sanatate si nu se stie cat mai traieste? Ce perioada de timp, cat trebuie cotizat pentru aceasta asigurare ca aceasta sa fie valabila si pentru a beneficia de ea? Va multumesc anticipat!!!"

In ceea ce priveste asigurarea de viata a persoanei grav bolnava, aceasta nu se poate face. Societatile de asigurari nu asigura astfel de persoane, riscul lor este mult prea mare.
De regula, in cazul asigurarilor de viata se cer analizele persoanei asigurate.

Riscurile acoperite prin intermediul unei asigurari de viata sunt:
- Riscul de supravietuire - daca la expirarea contractului de asigurare, asiguratul este in viata, acesta va primi banii aferenti sumei asigurate fie sub forma de pensie, fie intr-o suma unica, beneficiarul in acest caz poate fi asiguratul sau mostenitorul desemnat de acesta;
- Riscul de deces;
- Riscul de a pierde capactatea de munca;
- Riscul de invaliditate permanenta;
Toate clauzele pot fi incluse in contractul de baza al unei asigurari de viata sau pot fi luate separat.

Asiguratorii recomanda achizitionarea asigurarii de viata cat mai devreme, pentru tineri fiind mai ieftina pentru ca acestia de regula, nu sufera de boli cronice, iar reducerile de pret sunt considerabile.

Nu se poate vorbi de un pret standard la asigurarile de viata, in primul rand, fiecare societate de asigurare va avea propriile tarife si sisteme de calculare a primei de asigurare, dar si datorita faptului ca acest tip de asigurare este flexibila.

Alti au vizionat si

Credite recomandate

Calculator credite

Poti calcula venitul necesar, creditul maxim sau rata lunara ca sa descoperi unde te incadrezi.

Calculeaza

Aplica online

Alatura-te celor peste 100.000 de utilizatori care au aplicat deja. E gratuit, simplu si rapid!

Aplica