Pot sa fac un imprumut fara adeverinta de venit? Lucrez fara carte de munca.

Intrebare adresata de Mihail C.
Raspuns scris de Dl. Popescu pe 10.06.2016

"Pot sa fac un imprumut fara adeverinta de venit? Lucrez fara carte de munca."

Bancile acorda credite si fara adeverinta de venit, insa acest lucru nu inseamna ca nu verifica veniturile dumneavoastra. Bancile prefera persoanele care au venituri certe, pe perioade nedeterminate.
Veniturile sunt verificate la ANAF. Prin urmare, puteti contracta un imprumut fara adeverinta de venit, doar cu buletinul, doar daca veniturile sunt raportate la ANAF.
Pe langa conditiile legate de venit, vechimea in campul muncii este imporatanta. Este necesar sa aveti el putin 1 an vechime totala in piata muncii si minim 3 - 6 luni la actualul anagajator.
In situatia in care nu aveti acte care sa ateste obtinerea unui venit, nu aveti posibilitatea obtinerii unui credit.
Puteti vedea aici oferta actuala de credite nevoi personale sau oferta pentru creditele ipotecare.

Aplică pentru Creditul Cetelem. Dobândă de la 8,9% si 0 comisioane.
Credite recomandate
1 / 2
Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile
Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari::

Toti termenii
Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot aparea diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema (link catre raporteaza o problema). Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.
Pentru creditele bancare imobiliare sau ipotecare perioada minima este de 24 luni si maxima de 360 luni. Dae maxim este 20%.
DAE – dobanda anuala efectiva, contine toate costurile asociate creditului. Exemplu: Pentru un credit bancar si o suma imprumutata de 3000 euro pentru o perioada de 3 ani, rata lunara va fi de aproximativ 98 euro, DAE mediu de 10,14%, iar suma totala de restituit va fi de 3463 euro. Creditele bancare de nevoi personale fara garantii sunt oferite pentru perioade intre 2 si 60 luni iar DAE poate varia intre 7% si 36%.