Noutati si promotii

Am lansat aplicatia pentru mobile - VreauATM

Comparatie

Credite selectate pentru comparatie:

Mergi la comparatie

"Pot lua un credit cu indemnizatia de crestere copil?"

La contractarea unui credit institutiile financiare iau in considerare in proportie de 100% veniturile obtinute din salarii, pensii, rente viagere, drepturi de autor, contracte de PFA, si in proportii mai mici veniturile obtinute din indemnizatii, chirii, diurne, strainatate.
Unele banci accepta veniturile din indemnizatia maternala intr-o proportie mai mare, altele intr-o proportie mai mica sau deloc, fiind reticente la veniturile incerte si fara caracter permanent.
In functie de natura si perioada creditului solicitat sansele tale de a contracta creditul pot creste sau pot scadea.
Daca doresti un credit de nevoi personale, pe o durata scurta, care se incadreaza in perioada indemnizatiei pentru crestere copil (2 ani) atunci sansele obtinerii creditului cresc.
De asemenea, sunt banci care iau in calcul doar venitul obtinut in perioada de concediu de crestere copil, dar sunt si banci care analizeaza veniturile obtinute inainte de primirea indemnizatiei, astfel poti obtine un credit pe o periaoda mai indelungata.
Obtinerea creditului nu depinde doar de venituri ci si de istoricul tau de creditare: daca mai ai alte credite, daca ai inregistrat intarzieri la achitarea ratelor lunare.
In functie de creditul pe care doresti sa il soliciti, poti apela si la institutiile financiare nebancare (IFN). Acestea acorda credite la costuri mai ridicate, insa au o politica mai permisiva.

Alti au vizionat si

Credite recomandate

Calculator credite

Poti calcula venitul necesar, creditul maxim sau rata lunara ca sa descoperi unde te incadrezi.

Calculeaza

Aplica online

Alatura-te celor peste 100.000 de utilizatori care au aplicat deja. E gratuit, simplu si rapid!

Aplica