Comparatie

Credite selectate pentru comparatie:

Mergi la comparatie

"As dori sa stiu daca as putea obtine un credit si in ce conditii? Nu lucrez pe teritoriul Romaniei ci in afara. VA MULTUMESC!"

Nu toate bancile acorda credite persoanelor care au venit obtinut in afara tarii, insa exista si banci care accepta aceasta categorie de venituri.


BCR, BRD, CEC Bank, Banca Transilvania, OTP Bank, Alpha Bank, UniCredit Tiriac, Piraeus Bank, Banca Comerciala Feroviara si Bancpost sunt bancile care acorda credite romanilor aflati in strainatate.

Principala conditie pusa de banci pentru acordarea unui credit persoanelor care obtin venituri in afara tarii, este ca aceste venituri sa fie permanente pe teritoriul tarii respective, sa ai vechime de cel putin 1 an in tara respectiva si sa nu ai restante la alte credite. Pentru creditele imobiliare unele banci solicita un codebitor care sa locuiasca si sa obtina veniturile in Romania. In functie de banca aceste conditii pot varia.


Valoarea maxima a creditului pe care il poti obtine se determina atat in functie de venitul lunar net si perioada pe care doresti sa contractezi creditul, cat si in functie de gradul de indatorare admis de banca.

Alti au vizionat si

Credite recomandate

Calculator credite

Poti calcula venitul necesar, creditul maxim sau rata lunara ca sa descoperi unde te incadrezi.

Calculeaza

Aplica online

Alatura-te celor peste 100.000 de utilizatori care au aplicat deja. E gratuit, simplu si rapid!

Aplica