De ce acte am nevoie pentru un credit rapid

Intrebare adresata de Ovidiu
Raspuns scris de Dl. Popescu pe 02.12.2015

"Sunt interesat sa obtin un credit rapid de maxim 1500 de lei pentru o perioada de 6 luni. De ce acte am nevoie?"

Pentru a obtine un credit de nevoi personale de la ING Bank va trebui sa prezinti doar actul de identitate in original, daca esti salariat sau pensionar si veniturile iti sunt raportate la ANAF.


Daca esti salariat si, conform legii, venitul tau nu este raportat la ANAF, va mai fi nevoie si de urmatoarele documente, in functie de banca:

- adeverinta de venit;

- fisa fiscala;

- cerere pentru credit;

- raportul Biroului de Credit.


Printre bancile care ofera credit cu acte putine se numara: Idea Bank, Raiffeisen, ING Bank, Credit Europe, Banca Romaneasca si Banca Transilvania.

Aplică pentru Creditul Cetelem. Dobândă de la 8,9% si 0 comisioane.
Credite recomandate
1 / 2
Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile
Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari::

Toti termenii
Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot aparea diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema (link catre raporteaza o problema). Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.
Pentru creditele bancare imobiliare sau ipotecare perioada minima este de 24 luni si maxima de 360 luni. Dae maxim este 20%.
DAE – dobanda anuala efectiva, contine toate costurile asociate creditului. Exemplu: Pentru un credit bancar si o suma imprumutata de 3000 euro pentru o perioada de 3 ani, rata lunara va fi de aproximativ 98 euro, DAE mediu de 10,14%, iar suma totala de restituit va fi de 3463 euro. Creditele bancare de nevoi personale fara garantii sunt oferite pentru perioade intre 2 si 60 luni iar DAE poate varia intre 7% si 36%.