Daca lucrez in constructii pot aplica pentru un credit rapid?

Intrebare adresata de Roby P.
Raspuns scris de Dl. Popescu pe 07.01.2016

"Daca lucrez in constructii pot aplica pentru un credit rapid de la ING? Imi trebuie extras de cont sau numai buletinul?"

Pentru a obtine un credit rapid va trebui sa prezentati doar actul de identitate in original, daca sunteti salariat si veniturile sunt raportate la ANAF.

Acest tip de credit se obtine cu acordul ANAF.

Daca sunteti salariat iar veniturile nu sunt raportate la ANAF va mai fi nevoie de urmatoarele documente:

- Adeverinta de salariu in format ING

- Adeverinta privind veniturile realizate in anul anterior.

ING Bank ia in considerare o gama larga de venituri, insa in functie de veniturile pe care le obtineti, este posibil sa mai aveti nevoie si de unele documente de mai jos:

-Informatii standard la nivel european privind creditul pentru consumatori;

-Contractul de credit;

-Acordul de consultare si prelucrare a informatiilor din bazele de date ale Ministerului Finantelor Publice, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF);

-Acordul de transmitere, prelucrare, consultare Biroul de Credit;

-Cererea de aderare la asigurarea ING Credit Protect atasata creditelor ING Personal (Contract de Mandat de Reprezentare, Subscrierea la Asigurare, Certificat de Asigurare).

Aceste documente se vor completa si semna cu ajutorul unui reprezentant al bancii.

Poti vedea aici oferta actuala de creditare a ING Bank

Aplică pentru Creditul Cetelem. Dobândă de la 8,9% si 0 comisioane.
Credite recomandate
1 / 2
Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile
Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari::

Toti termenii
Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot aparea diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema (link catre raporteaza o problema). Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.
Pentru creditele bancare imobiliare sau ipotecare perioada minima este de 24 luni si maxima de 360 luni. Dae maxim este 20%.
DAE – dobanda anuala efectiva, contine toate costurile asociate creditului. Exemplu: Pentru un credit bancar si o suma imprumutata de 3000 euro pentru o perioada de 3 ani, rata lunara va fi de aproximativ 98 euro, DAE mediu de 10,14%, iar suma totala de restituit va fi de 3463 euro. Creditele bancare de nevoi personale fara garantii sunt oferite pentru perioade intre 2 si 60 luni iar DAE poate varia intre 7% si 36%.