Am nevoie urgent de un credit

Intrebare adresata de Simona S.
Raspuns scris de Dl. Popescu pe 10.03.2017

"Am nevoie urgent de un credit. Ce pot face?"

Pentru situatiile in care aveti nevoie de bani urgent exista creditele rapide. In prezent mai multe banci acorda credite pe loc sau in 24 de ore, fara adeverinta de venit.
Pentru creditul rapid ai nevoie doar de actul de identitate in orginal si acordul ANAF, daca esti salariat sau pensionar si veniturile iti sunt raportate la ANAF.

Banca poate solicita suplimentar si alte documente daca esti salariat si, conform legii, venitul tau nu este raportat la ANAF:
- adeverinta de venit;
- fisa fiscala;
- cerere pentru credit;
- raportul Biroului de Credit;
- talon de pensie recent;
- decizia de persionare definitiva.
Unele banci pot solicita si adeverința privind durata contractului de munca daca esti angajat pe perioada determinata sau lucrezi la actualul angajator de mai putin de 12 luni.

In functie de banca anumite conditii de eligibilitate pot fi diferite:
- Varsta minima acceptata este de 18 ani (sau 21 in functie de banca); varsta maxima la terminarea contractului de credit de nevoi personale trebuie sa fie 65.
- Venitul lunar net trebuie sa fie de minim 1000 lei/ 750 lei.
- Minim 1 an vechime in munca si minim 6 luni vechime la actualul angajator, fara intreruperi mai mari de o luna in ultimul an.

Printre bancile care ofera credit cu acte putine se numara: ING Bank, Bancpost, Idea Bank, Raiffeisen Bank, Banca Romaneasca, CEC Bank. Acestora li se alatura institutiile financiare nebancare.

Pentru a-ti usura procesul de obtinerea al unui credit, realizeaza o Aplicatie online
Nu este nevoie sa mai faci multe drumuri la banca. Aplicatia va fi trimisa catre reprezentantii acesteia, care te vor contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a-ti spune daca esti sau nu eligibil pentru creditul rapid pe care il doresti

Credite recomandate
1 / 1
Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile
Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari::

Toti termenii
Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot aparea diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema (link catre raporteaza o problema). Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.
Pentru creditele bancare imobiliare sau ipotecare perioada minima este de 24 luni si maxima de 360 luni. Dae maxim este 20%.
DAE – dobanda anuala efectiva, contine toate costurile asociate creditului. Exemplu: Pentru un credit bancar si o suma imprumutata de 3000 euro pentru o perioada de 3 ani, rata lunara va fi de aproximativ 98 euro, DAE mediu de 10,14%, iar suma totala de restituit va fi de 3463 euro. Creditele bancare de nevoi personale fara garantii sunt oferite pentru perioade intre 2 si 60 luni iar DAE poate varia intre 7% si 36%.