Noutati si promotii

Am lansat aplicatia pentru mobile - VreauATM

Comparatie

Credite selectate pentru comparatie:

Mergi la comparatie

"Am nevoie urgent de un credit. Ce pot face?"

Pentru situatiile in care aveti nevoie de bani urgent exista creditele rapide. In prezent mai multe banci acorda credite pe loc sau in 24 de ore, fara adeverinta de venit.
Pentru creditul rapid ai nevoie doar de actul de identitate in orginal si acordul ANAF, daca esti salariat sau pensionar si veniturile iti sunt raportate la ANAF.

Banca poate solicita suplimentar si alte documente daca esti salariat si, conform legii, venitul tau nu este raportat la ANAF:
- adeverinta de venit;
- fisa fiscala;
- cerere pentru credit;
- raportul Biroului de Credit;
- talon de pensie recent;
- decizia de persionare definitiva.
Unele banci pot solicita si adeverința privind durata contractului de munca daca esti angajat pe perioada determinata sau lucrezi la actualul angajator de mai putin de 12 luni.

In functie de banca anumite conditii de eligibilitate pot fi diferite:
- Varsta minima acceptata este de 18 ani (sau 21 in functie de banca); varsta maxima la terminarea contractului de credit de nevoi personale trebuie sa fie 65.
- Venitul lunar net trebuie sa fie de minim 1000 lei/ 750 lei.
- Minim 1 an vechime in munca si minim 6 luni vechime la actualul angajator, fara intreruperi mai mari de o luna in ultimul an.

Printre bancile care ofera credit cu acte putine se numara: ING Bank, Bancpost, Idea Bank, Raiffeisen Bank, Banca Romaneasca, CEC Bank. Acestora li se alatura institutiile financiare nebancare.

Pentru a-ti usura procesul de obtinerea al unui credit, realizeaza o Aplicatie online
Nu este nevoie sa mai faci multe drumuri la banca. Aplicatia va fi trimisa catre reprezentantii acesteia, care te vor contacta in cel mai scurt timp posibil pentru a-ti spune daca esti sau nu eligibil pentru creditul rapid pe care il doresti

Alti au vizionat si

Credite recomandate

Calculator credite

Poti calcula venitul necesar, creditul maxim sau rata lunara ca sa descoperi unde te incadrezi.

Calculeaza

Aplica online

Alatura-te celor peste 100.000 de utilizatori care au aplicat deja. E gratuit, simplu si rapid!

Aplica