Noutati si promotii

Am lansat aplicatia pentru mobile - VreauATM

Comparatie

Credite selectate pentru comparatie:

Mergi la comparatie

"Cum pot refinanta un credit de la Kruk pentru a-l achita?"

Kruk este o companie ce se ocupa cu recuperarea creantelor. Daca aveti datorie la Kruk probabil deja aveati o datorie la o alta institutie financiara din Romania, iar datoria a fost data companiei de recuperari creante. Prin urmare, este posibil sa figurati cu restante in Biroul de Credit. Bancile raporteaza la Biroul de Credit atat informatii de natura negativa cat si de natura pozitiva referitoare la persoanele fizice care au contractat credite si au intarzieri la plata ratelor scadente mai mari de 30 de zile calendaristice.

Daca esti inregistrat cu restante in Biroul de Credit, sansele tale de a contracta un credit sunt scazute, indiferent de tipul acestuia (credit de refinantare / credit de nevoi personale /  credit ipotecar / credit imobiliar)

Puteti afla daca sunteti in Biroul de credit, depunand o cerere insotita de o copie a actului de identitate, pe mail la crb@bnro.ro si situatie@birouldecredit.ro. Acest raport este gratuit, o data pe an, iar daca doresti mai multe interogari pe an, taxa este de 6 RON/interogare.

Pentru a obtine o reesalonare va recomandam sa discutati cu reprezentantii firmei de recuperari creante, si sa le expuneti situatia dumneavoastra.

Alti au vizionat si

Credite recomandate

Calculator credite

Poti calcula venitul necesar, creditul maxim sau rata lunara ca sa descoperi unde te incadrezi.

Calculeaza

Aplica online

Alatura-te celor peste 100.000 de utilizatori care au aplicat deja. E gratuit, simplu si rapid!

Aplica