Cum gasesc sucursala de care am nevoie?

Intrebare adresata de Mihaita B.
Raspuns scris de Dl. Popescu pe 04.07.2016

"As dori sa stiu daca exista o sucursala BRD in Targu Jiu cu program sambata, si daca da, care este adresa?
Va multumesc!"

Sucursala "BRD Jiului Targu Jiu" din Strada Victoriei, Bl. 192, Parter, are program si sambata intre orele 10.00 si 15.00
Puteti contacta agentia la unul din numerele de telefon: 0253 210 213 ; 0253 210 214

Pentru a gasi sucursala sau ATM-ul de care ai nevoie, poti utiliza aplicatia de mobil - VreauATM, disponibila pentru Android, cat si pentru Iphone, ce se poate descarca gratuit din magazinul Google sau de pe App Store.

Cu ajutorul aplicatiei VreauATM:
- localizezi usor pe harta orice sucursala sau ATM din orice colt al tarii.
- ai la dispozitie adresa exacta a sucursalei/ATM-uli si numarul de telefon, pe care il poti apela direct din aplicatie;
- ai navigatie GPS pana la punctul tau de interes;
- gasesti usor si rapid cea mai apropiata sucursala/ATM din zona in care te afli.
Etichete:

Aplică pentru Creditul Cetelem. Dobândă de la 8,9% si 0 comisioane.
Credite recomandate
1 / 2
Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile
Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari::

Toti termenii
Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot aparea diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema (link catre raporteaza o problema). Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.
Pentru creditele bancare imobiliare sau ipotecare perioada minima este de 24 luni si maxima de 360 luni. Dae maxim este 20%.
DAE – dobanda anuala efectiva, contine toate costurile asociate creditului. Exemplu: Pentru un credit bancar si o suma imprumutata de 3000 euro pentru o perioada de 3 ani, rata lunara va fi de aproximativ 98 euro, DAE mediu de 10,14%, iar suma totala de restituit va fi de 3463 euro. Creditele bancare de nevoi personale fara garantii sunt oferite pentru perioade intre 2 si 60 luni iar DAE poate varia intre 7% si 36%.