Comparatie

Credite selectate pentru comparatie:

Mergi la comparatie

"Cum este posibil sa ajung in biroul de credit daca nu sunt datoare cu nimic la nimeni si nu mi-am facut niciodata un imprumut si nici nu am girat. Este posibil sa faca cineva un credit in numele meu, cu o simpla copie de buletin?"

Bancile raporteaza la Biroul de Credit intarzieri la plata ratelor scadente mai mari de 30 de zile calendaristice.
In Biroul de Credit nu sunt raportate datoriile cu comisioanele bancare pentru carduri. In Biroul de Credit ajung doar restantierii la credite. Poate fi vorba si despre un card de credit, un card de cumparaturi.
Pentru a fi sigura ca nu este vorba despre altfel de restante poti cere un raport la Biroul de Credit. Ai nevoie de o cerere insotita de o copie a actului de identitate, trimise pe mail la adresa situatie@birouldecredit.ro.
Prima solicitare adresata Biroului de Credit pe parcursul aceluiasi an calendaristic este gratuita.
Informatiile iti vor fi prezentate prin e-mail, sau prin Posta Romana, in conformitate cu cererea ta.
Teoretic nu este posibil ca altcineva sa faca un credit in locul tau, insa cel mai bine este sa verifici si sa identifici care este cauza pentru care esti in Biroul de Credit.

De asemenea, este bine sa stii ca ai dreptul la interventie: dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea, stergerea sau transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii; dar si dreptul de opozitie: de a te opune in orice moment, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

Alti au vizionat si

Credite recomandate

Calculator credite

Poti calcula venitul necesar, creditul maxim sau rata lunara ca sa descoperi unde te incadrezi.

Calculeaza

Aplica online

Alatura-te celor peste 100.000 de utilizatori care au aplicat deja. E gratuit, simplu si rapid!

Aplica