Creditare peste varsta de 70 de ani

Intrebare adresata de Sandra P.
Raspuns scris de Dl. Popescu pe 18.07.2016

"In situatia in care as dori un credit de nevoi personale, creditarea se poate face si peste varsta de 70 ani? Multumesc!"

Majoritatea bancilor au ca varsta maxima, la sfarsitul perioadei de creditare, 70 de ani. CEC Bank este una din bancile care accepta vasta maxima de 75 ani in functie de garantiile constituite.

Poti vedea aici oferta actuala de creditare CEC Bank

Institutiile financiare nebancare (IFN) au conditii de creditare mai permisive, dar si costuri mai mari. Puteti incerca, mai ales daca doriti un credit pe o perioada mica de timp.
Etichete:

Credite recomandate
1 / 1
Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile
Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari::

Toti termenii
Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot aparea diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema (link catre raporteaza o problema). Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.
Pentru creditele bancare imobiliare sau ipotecare perioada minima este de 24 luni si maxima de 360 luni. Dae maxim este 20%.
DAE – dobanda anuala efectiva, contine toate costurile asociate creditului. Exemplu: Pentru un credit bancar si o suma imprumutata de 3000 euro pentru o perioada de 3 ani, rata lunara va fi de aproximativ 98 euro, DAE mediu de 10,14%, iar suma totala de restituit va fi de 3463 euro. Creditele bancare de nevoi personale fara garantii sunt oferite pentru perioade intre 2 si 60 luni iar DAE poate varia intre 7% si 36%.