Credit Prima Casa cu contract pe perioada determinata

Intrebare adresata de Alexandra C.
Raspuns scris de Dl. Popescu pe 14.04.2016

"Ce banci acorda credit Prima Casa pentru angajatii cu un contract pe perioada determinata?"

Bancile prefera veniturile cu caracter cert si permanent. Majoritatea iau in considerare contractele pe perioada determinata in cazul in care acestea au fost reinnoite cel putin o data.

Puteti incerca sa obtineti imprumutul alaturi de o alta persoana ce obtine venituri permanente (sot/iubit/frate/sora/mama/tata) sau chiar pe numele unui membru al familiei care indeplineste conditiile impuse de banca. Principala conditie pentru creditul Prima Casa este ca solicitantii sa nu detina in proprietate o locuinta, individual sau in comun, impreuna cu sotii lor sau cu alte persoane, in suprafata utila mai mare de 50 mp, cu exceptia cotelor parti de locuinta dobandite prin mostenire.
Obtinerea creditului nu depinde doar de tipul venitului ci si de gradul de indatorare, istoricul de creditare: daca mai ai alte credite, daca ai inregistrat intarzieri la achitarea ratelor lunare.

Aplică pentru Creditul Cetelem. Dobândă de la 8,9% si 0 comisioane.
Credite recomandate
1 / 2
Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile
Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari::

Toti termenii
Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot aparea diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema (link catre raporteaza o problema). Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.
Pentru creditele bancare imobiliare sau ipotecare perioada minima este de 24 luni si maxima de 360 luni. Dae maxim este 20%.
DAE – dobanda anuala efectiva, contine toate costurile asociate creditului. Exemplu: Pentru un credit bancar si o suma imprumutata de 3000 euro pentru o perioada de 3 ani, rata lunara va fi de aproximativ 98 euro, DAE mediu de 10,14%, iar suma totala de restituit va fi de 3463 euro. Creditele bancare de nevoi personale fara garantii sunt oferite pentru perioade intre 2 si 60 luni iar DAE poate varia intre 7% si 36%.