Contractarea unui imprumut in calitate de PFA

Intrebare adresata de Cosmin G.
Raspuns scris de Dl. Popescu pe 26.04.2017

"Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru un credit in calitate de PFA?"

Daca esti PFA si vrei un credit trebuie sa indeplinesti urmatoarele conditii:

- PFA-ul sa fie constituit conform legii si sa desfasoare activitati legale potrivit statutului sau de functionare sau a actului de constituire;

- activitatea pentru care ai fost autorizat se desfasoara de cel putin 1 an;

- nu inregistrezi restanta in Centrala Riscurilor Bncare sau in Biroul de Credit ca persoana fizica sau ca persoana fizica autorizata;

- nu figureaza in Centrala Incidentelor de Plati (CIP);

- te incadrezi in clasa de risc general de creditare stabilit de Banca;

- nu ai datorii restante (mai vechi de 60 zile) la bugetul de stat sau al asigurarilor sociale;

- nu sunt instituite popriri pe conturile tale;

- nu te afli in stare de insolventa.

Aplică pentru Creditul Cetelem. Dobândă de la 8,9% si 0 comisioane.
Credite recomandate
1 / 2
Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile
Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari::

Toti termenii
Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot aparea diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema (link catre raporteaza o problema). Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.
Pentru creditele bancare imobiliare sau ipotecare perioada minima este de 24 luni si maxima de 360 luni. Dae maxim este 20%.
DAE – dobanda anuala efectiva, contine toate costurile asociate creditului. Exemplu: Pentru un credit bancar si o suma imprumutata de 3000 euro pentru o perioada de 3 ani, rata lunara va fi de aproximativ 98 euro, DAE mediu de 10,14%, iar suma totala de restituit va fi de 3463 euro. Creditele bancare de nevoi personale fara garantii sunt oferite pentru perioade intre 2 si 60 luni iar DAE poate varia intre 7% si 36%.