Noutati si promotii

Am lansat aplicatia pentru mobile - VreauATM

Comparatie

Credite selectate pentru comparatie:

Mergi la comparatie

"As dori sa stiu care sunt conditiile ce trebuie indeplinite pentru a lua un credit Prima Masina?"

Programul "Prima Masina" este disponibil tuturor personelor fizice care au peste 18 ani, care obtin venituri si care declara pe propria raspundere ca nu au mai detinut in proprietate un autoturism nou.

De asemenea, cu copia facturii proforma emisa de vanzator se face dovada ca autoturismul achizitionat prin program este nou, indeplineste cerintele minime ale standardului EURO 5, este achizitionat de la o persoana juridica care are ca obiect de activitate vanzarea autovehiculelor si are un pret de achizitie care nu depaseste suma de 50.000 lei, la care se adauga TVA.


Alte conditii ce trebuie indeplinite sunt avansul de minimum 5% din pretul de cumparare si asigurarea autoturismului nou-achizitionat printr-o polita de asigurare de tip CASCO, care va acoperi cel putin riscurile de avarii si furt, fara fransiza pentru daunele totale de avarii si furt si cu o fransiza de maximum 100 de euro, echivalent in lei, pentru daunele partiale de avarii si furt.


La aceste conditii se adauga normele proprii fiecarei banci: venituri lunare si gradul de indatorare, vechimea la actualul loc de munca, vechimea totala in munca, istoricul de client.

Alti au vizionat si

Credite recomandate

Calculator credite

Poti calcula venitul necesar, creditul maxim sau rata lunara ca sa descoperi unde te incadrezi.

Calculeaza

Aplica online

Alatura-te celor peste 100.000 de utilizatori care au aplicat deja. E gratuit, simplu si rapid!

Aplica