Noutati si promotii

Am lansat aplicatia pentru mobile - VreauATM

Comparatie

Credite selectate pentru comparatie:

Mergi la comparatie

"As dori un credit de nevoi personale cu ipoteca. Ce conditii trebuie sa indeplinesc?"

Conditiile de creditare pentru un credit de nevoi personale cu ipoteca difera de la banca la banca. In primul rand, pentru un credit cu ipoteca ai nevoie de ipoteca imobiliara asupra bunurilor imobile si dupa caz si de asigurarea acestora.


Majoritatea bancilor cer ca varsta minima a solicitantului sa fie peste 18 ani sau in unele cazuri 21 de ani, iar varsta maxima difera si ea de la banca la banca, intre 65 - 70 de ani la sfarsitul perioadei de creditare.

Pentru obtinerea unui credit este nevoie sa poti face dovada veniturilor, si sa ai vechime in campul muncii de cel putin 1 an si vechime la ultimul angajator de cel putin 3 luni. La calculul venitului net se pot lua in considerare toate veniturile certe, cu caracter de permanenta pe toata perioada de creditare ale tale sau ale familiei.

Bancile iau considerare in proportie de 100% veniturile obtinute din salarii, pensii, rente viagere, drepturi de autor, contracte de PFA, si in proportii mai mici veniturile obtinute din indemnizatii, chirii, diurne, strainatate. Se accepta un grad de indatorare de pana la 65% insa si acest lucru difera de la banca ala banca.


De asemenea, este bine sa stii ca majoritatea bancilor vor tine cont de istoricul tau de client. Daca ai restante la alte credite si esti inregistrat in Biroul de credite sau CRB, atunci sansele de a obtine un credit scad.

Alti au vizionat si

Credite recomandate

Calculator credite

Poti calcula venitul necesar, creditul maxim sau rata lunara ca sa descoperi unde te incadrezi.

Calculeaza

Aplica online

Alatura-te celor peste 100.000 de utilizatori care au aplicat deja. E gratuit, simplu si rapid!

Aplica