Ce conditii trebuie indeplinite pentru creditul cu buletinul

Intrebare adresata de Raluca B.
Raspuns scris de Dl. Popescu pe 16.03.2016

"Buna ziua, ce suma se poate lua fara adeverinta de venit? Ce criterii sunt de indeplinit?"

Puteti contracta un credit doar cu buletinul daca veniturile sunt raportate la ANAF.
Valoarea imprumutului pe care banca il acorda este in functie de venitul dumneavoastra si de gradul de indatorare.
Gradul de indatorare diferta de la banca la banca, si poate fi intre 30 si 60%. Acesta reprezinta procentul din venitul lunar considerat de banca potrivit pentru a fi alocat platii ratelor.

Pe langa conditiile legate de venit si grad de indatorare, trebuiesc indeplinnite si conditii legate de varsta (minim 18 ani, maxim 70 ani la sfarsitul perioadei de creditare). Vechime in campul muncii (cel putin 1 an vechime totala in piata muncii si minim 3 - 6 luni la actualul anagajator).
De asemenea, este important istoricul dumneavoastra de client, sa nu fiti inregistra in Biroul de credit cu restante la alte credite, carduri de credit.

Printre bancile care ofera credit cu acte putine se numara: Idea Bank, Raiffeisen Bank ING Bank, Credit Europe Bank, Banca Romaneasca, Banca Transilvania si CEC Bank.

Aplică pentru Creditul Cetelem. Dobândă de la 8,9% si 0 comisioane.
Credite recomandate
1 / 2
Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile
Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari::

Toti termenii
Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot aparea diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema (link catre raporteaza o problema). Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.
Pentru creditele bancare imobiliare sau ipotecare perioada minima este de 24 luni si maxima de 360 luni. Dae maxim este 20%.
DAE – dobanda anuala efectiva, contine toate costurile asociate creditului. Exemplu: Pentru un credit bancar si o suma imprumutata de 3000 euro pentru o perioada de 3 ani, rata lunara va fi de aproximativ 98 euro, DAE mediu de 10,14%, iar suma totala de restituit va fi de 3463 euro. Creditele bancare de nevoi personale fara garantii sunt oferite pentru perioade intre 2 si 60 luni iar DAE poate varia intre 7% si 36%.