Credit rapid cu venituri din strainatate

Intrebare adresata de Marcel B.
Raspuns scris de Dl. Popescu pe 21.01.2016

"Pot accesa un credit rapid si cei ce lucreaza in strainatate, Italia?"

In cazul creditelor rapide (al creditelor cu buletinul) bancile verifica veniturile solicitantului inregistrate la ANAF. Daca veniturile nu sunt inregistrate la ANAF (cazul dumneavoastra), nu este posibil sa luati un credit rapid.

Cu veniturile obtinute in strainatate puteti obtine un credit de nevoi personale sau un alt tip de credit, insa documentele de care aveti nevoie si conditiile sunt multiple.

Nu toate bancile acorda credite persoanelor care au venit obtinut in afara tarii. BRD, Banca Transilvania, CEC Bank, Bancpost, Unicredit, Banca Feroviara sunt bancile care acorda credite romanilor aflati in strainatate.

Principala conditie pusa de banci pentru acordarea unui credit persoanelor care obtin venituri in afara tarii, este ca aceste venituri sa fie permanente pe teritoriul tarii respective, sa ai vechime de cel putin 1 an in tara respectiva si sa nu ai restante la alte credite. Pentru creditele imobiliare unele banci solicita un codebitor care sa locuiasca si sa obtina veniturile in Romania. In functie de banca aceste conditii pot varia.

Valoarea maxima a creditului pe care il poti obtine se determina atat in functie de venitul lunar net si perioada pe care doresti sa contractezi creditul, cat si in functie de gradul de indatorare admis de banca.

De obicei, bancile solicita urmatoarele documente, traduse, legalizate si apostilate:
- contract de munca;
- carte de identitate;
- certificat de casatorie (daca este cazul);
- permis de sedere emis de autoritatile competente din tara respectiva;
- permis de munca emis de autoritatile competente din tara respectiva;
- adeverinta de salariu;
- extras de cont/fluturas de salariu in original;
- documente care sa ateste plata impozitelor si taxelor sociale;
- fisa fiscala.

Aplică pentru Creditul Cetelem. Dobândă de la 8,9% si 0 comisioane.
Credite recomandate
1 / 2
Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile
Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari::

Toti termenii
Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot aparea diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema (link catre raporteaza o problema). Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.
Pentru creditele bancare imobiliare sau ipotecare perioada minima este de 24 luni si maxima de 360 luni. Dae maxim este 20%.
DAE – dobanda anuala efectiva, contine toate costurile asociate creditului. Exemplu: Pentru un credit bancar si o suma imprumutata de 3000 euro pentru o perioada de 3 ani, rata lunara va fi de aproximativ 98 euro, DAE mediu de 10,14%, iar suma totala de restituit va fi de 3463 euro. Creditele bancare de nevoi personale fara garantii sunt oferite pentru perioade intre 2 si 60 luni iar DAE poate varia intre 7% si 36%.