Noutati si promotii

Am lansat aplicatia pentru mobile - VreauATM

Comparatie

Credite selectate pentru comparatie:

Mergi la comparatie

"Este vreo banca care sa dea credit pentru investitii, pentru animale?"

BRD este una din bancile care acorda credit de investitii pentru agricultori. Creditul se acorda pe minim 12 luni si maxim 10 ani. Suplimentar, puteti beneficia de o perioada de gratie de 6 luni la plata ratelor de principal.

Creditul de investitii pentru agricultori se acorda companiilor activand in domeniul agriculturii sau zootehniei pentru achizitionarea de animale in vederea cresterii lor pentru carne, lapte.

Si CEC Bank acorda astfel de credite. Aceasta acorda credit pentru achizitionarea de animale de productie, reproductie precum si de munca.
Perioada de creditare 6 luni - 10 ani. Valoarea creditului: maximum 85% din valoarea totala a investitiei. Contributie proprie 15%.

Acestea nu sunt singurele banci care acorda credite pentru investitii. ING Bank, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, acorda credite pentru start-up-uri, cu indeplinirea anumitor conditii. Firma trebuie sa aiba 18 luni de activitate daca se doreste un credit de la Banca Transilvania, sau 12 luni in cazul Raiffeisen Bank, si tot aici se percep garantii ipotecare.

Alti au vizionat si

Credite recomandate

Calculator credite

Poti calcula venitul necesar, creditul maxim sau rata lunara ca sa descoperi unde te incadrezi.

Calculeaza

Aplica online

Alatura-te celor peste 100.000 de utilizatori care au aplicat deja. E gratuit, simplu si rapid!

Aplica