Ce banci acorda credite pentru investitii?

Intrebare adresata de Florentina S.
Raspuns scris de Dl. Popescu pe 25.07.2016

"Este vreo banca care sa dea credit pentru investitii, pentru animale?"

BRD este una din bancile care acorda credit de investitii pentru agricultori. Creditul se acorda pe minim 12 luni si maxim 10 ani. Suplimentar, puteti beneficia de o perioada de gratie de 6 luni la plata ratelor de principal.

Creditul de investitii pentru agricultori se acorda companiilor activand in domeniul agriculturii sau zootehniei pentru achizitionarea de animale in vederea cresterii lor pentru carne, lapte.

Si CEC Bank acorda astfel de credite. Aceasta acorda credit pentru achizitionarea de animale de productie, reproductie precum si de munca.
Perioada de creditare 6 luni - 10 ani. Valoarea creditului: maximum 85% din valoarea totala a investitiei. Contributie proprie 15%.

Acestea nu sunt singurele banci care acorda credite pentru investitii. ING Bank, Banca Transilvania, Raiffeisen Bank, acorda credite pentru start-up-uri, cu indeplinirea anumitor conditii. Firma trebuie sa aiba 18 luni de activitate daca se doreste un credit de la Banca Transilvania, sau 12 luni in cazul Raiffeisen Bank, si tot aici se percep garantii ipotecare.

Aplică pentru Creditul Cetelem. Dobândă de la 8,9% si 0 comisioane.
Credite recomandate
1 / 2
Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile
Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari::

Toti termenii
Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot aparea diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema (link catre raporteaza o problema). Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.
Pentru creditele bancare imobiliare sau ipotecare perioada minima este de 24 luni si maxima de 360 luni. Dae maxim este 20%.
DAE – dobanda anuala efectiva, contine toate costurile asociate creditului. Exemplu: Pentru un credit bancar si o suma imprumutata de 3000 euro pentru o perioada de 3 ani, rata lunara va fi de aproximativ 98 euro, DAE mediu de 10,14%, iar suma totala de restituit va fi de 3463 euro. Creditele bancare de nevoi personale fara garantii sunt oferite pentru perioade intre 2 si 60 luni iar DAE poate varia intre 7% si 36%.