Ce banci acorda credit pentru achizitie teren?

Intrebare adresata de Mihaela M.
Raspuns scris de Dl. Popescu pe 09.08.2016

"Ce banci acorda credite pentru investitii imobiliare, achizitie teren?"

CEC Bank este una dintre bancile care acorda credite imobiliare pentru cumparare teren, pe o perioada de maxim 30 de ani, cu o perioada de gratie de 12 luni si nivel nelimitat de creditare.


Dobanda este variabila pe toata perioada de creditare - 4.21 (ROBOR 6M + 3,15 p.p.), Comision de analiza dosar: 500 lei, Comision de administrare credit: 0,04% aplicabil lunar la soldul curent al creditului.

Pentru mai multe detalii puteti accesa pagina creditului - "Creditul imobiliar pentru cumparare de terenuri in lei de la CEC Bank"

Aplică pentru Creditul Cetelem. Dobândă de la 8,9% si 0 comisioane.
Credite recomandate
1 / 2
Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile
Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari::

Toti termenii
Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot aparea diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema (link catre raporteaza o problema). Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.
Pentru creditele bancare imobiliare sau ipotecare perioada minima este de 24 luni si maxima de 360 luni. Dae maxim este 20%.
DAE – dobanda anuala efectiva, contine toate costurile asociate creditului. Exemplu: Pentru un credit bancar si o suma imprumutata de 3000 euro pentru o perioada de 3 ani, rata lunara va fi de aproximativ 98 euro, DAE mediu de 10,14%, iar suma totala de restituit va fi de 3463 euro. Creditele bancare de nevoi personale fara garantii sunt oferite pentru perioade intre 2 si 60 luni iar DAE poate varia intre 7% si 36%.