Comparatie

Credite selectate pentru comparatie:

Mergi la comparatie

"Doresc sa stiu ce banca din Romania permite cel mai mare grad de indatorare"

Gradul de indatorare impus de banca poate fi diferit in functie de creditul pe care doriti sa il luati, daca este sau nu cu garantie, in functie de suma dorita sau in functie de veniturile obtinute.
Gradul total de indatorare se determina ca pondere a obligatiilor totale de plata decurgand din credite sau alte finantari rambursabile in veniturile eligibile din care s-au dedus cheltuielile de subzistenta si obligatiile de plata.
70% este cel mai mare grad de indatorare acceptat. Printre bancile care accepta un grad mare de indatorare se numera BRD, Banca Transilvania, OTP Bank, Garanti Bank, Raiffeisen Bank.
Unele dintre bancile care accepta un grad de indatorare de 70%, scad o anumita suma pentru fiecare membru, sau pentru a accepta acest grad de indatorare solicita venituri de peste 2000 euro/luna
Printre bancile care accepta un grad de indatorare de 65% se numera Alpha Bank, BCR, Banca Transilvania, CEC Bank, Credit Europe.

Update: Incepand cu 1 ianuarie 2019 gradul de indatorare este 40% din venit pentru creditele in lei, iar pentru creditele in valuta 20%. Pentru cererile de credit depuse pana atunci, se aplica regulile anterioare.

Alti au vizionat si

Credite recomandate

Calculator credite

Poti calcula venitul necesar, creditul maxim sau rata lunara ca sa descoperi unde te incadrezi.

Calculeaza

Aplica online

Alatura-te celor peste 100.000 de utilizatori care au aplicat deja. E gratuit, simplu si rapid!

Aplica