Noutati si promotii

Am lansat aplicatia pentru mobile - VreauATM

Comparatie

Credite selectate pentru comparatie:

Mergi la comparatie

"Am un card de cumparaturi din 2007, nu l-am achitat si sunt in biroul de credit. Ce pot face sa fac un imprumut, sa il achit?"

Daca sunteti inregistrata cu restante in Biroul de Credit sansele de a contracta un credit, fie ca este credit de nevoi personale sau credit ipotecar, sunt scazute.


Bancile raporteaza la Biroul de Credit atat informatii de natura negativa cat si de natura pozitiva referitoare la persoanele fizice care au contractat credite si au intarzieri la plata ratelor scadente mai mari de 30 de zile calendaristice.

Informatiile despre debitori sunt pastrate in baza de date a Biroului de Credit pana la 4 ani, insa datele despre restante sunt actualizate in permanenta. In consecinta, daca restanta nu este achitata, calitatea de restantier este actualizata de institutia de credit in fiecare luna, prelungind astfel mentinerea clientului la Biroul de Credit.


Daca doriti pe viitor sa accesati un credit este necesar ca restantele sa fie platite. Dupa achitarea acestora, informatiile vor mai fi pastrate in Biroul de Credit 4 ani, putand fi accesate si de alte banci si IFN-uri. Dupa 4 ani, informatiile se sterg automat si atunci sansele de a contracta un credit cresc.

Alti au vizionat si

Credite recomandate

Calculator credite

Poti calcula venitul necesar, creditul maxim sau rata lunara ca sa descoperi unde te incadrezi.

Calculeaza

Aplica online

Alatura-te celor peste 100.000 de utilizatori care au aplicat deja. E gratuit, simplu si rapid!

Aplica