Am pensie de invaliditate dar lucrez cu jumatate de norma, pot lua un credit?

Intrebare adresata de Bogdan B.
Raspuns scris de Dl. Popescu pe 15.05.2017

"Am pensie de invaliditate dar lucrez cu jumatate de norma, ce parere aveti, poate ma ajutati cumva."

Principalele venituri acceptate de banci sunt cele din salarii si pensii. De asemenea, sunt luate in calcul si alte tipuri de venituri, insa procentul luat in calcul difera in functie de banca.

Pentru ca veniturile din pensia de invaliditate sa fie acceptate, acestea trebuie sa aiba caracter permanent si sa poata fi dovedite cu acte.
De asemenea, in cazul dumneavostra poate fi luat in calcul si venitul din job-ul part-time, in aceeasi conditii, daca are caracter permanent si poate fi dovedit cu acte.
Pentru a obtine un credit este necesar sa aveti o vechime de 3 luni la actualul loc de munca si 1 an vechime totala in munca (conditie pusa de majoritatea bancilor). Alte conditii ce trebuie indeplinite sunt legate de varsta, istoricul de creditare si gradul de indatorare. Acesta difera de la banca la banca si poate fi intre 30% si 60%. El reprezinta procentul din venitul lunar considerat de banca potrivit pentru a fi alocat platii ratelor.

Daca doriti un credit puteti realiza o Aplicatie Online Credit. Completati campurile din pagina si trimiteti aplicatia. Datele vor fi transmise catre banca, de unde veti fi contactat in scurt timp de un reprezentant al acesteia pentru a va oferi detalii suplimentare cu privire al posibilitatea de a obtine un credit, fara a fi nevoie sa faceti un drum la banca.

Credite recomandate
1 / 1

Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile

Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari:

Toti termenii

Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra: