Noutati si promotii

Am lansat aplicatia pentru mobile - VreauATM

Comparatie

Credite selectate pentru comparatie:

Mergi la comparatie

"Eu am 19 ani, sunt student si am nevoie de o suma de bani sa imi deschid o afacere. Cum as putea cere eu bancii suma de 120.000 de euro?"

Finantarea pentru o firma la inceput de drum se poate obtine cu ajutorul unui credit sau cu ajutorul fondurilor guvernamentale sau europene.

Pentru a obtine un credit de investitii, trebuie sa infiintati o firma, iar mai apoi aceasta sa indeplineasca conditiile bancii pentru a obtine un imprumut. Conditie primordiala, dar care difera de la banca la banca, este vechimea firmei. La Banca Transilvania firma trebuie sa functioneaze de cel putin 18 luni, la Raiffeisen trebuie sa ai cel putin 12 luni activitate.

De asemenea, exista o categorie de ajutoare de stat adresate si antreprenorilor debutanti, care infiinteaza pentru prima data o societate cu raspundere limitata si care nu au mai beneficiat de finantari in cadrul unor programe guvernamentale.

Firmele mici si mijlocii si startup-urile pot sa obtina fonduri europene nerambursabile pentru finantarea unor idei inovatoare prin diferite programe de finantare oferite de Uniune. Pentru a obtine astfel de finantari, firmele trebuie sa indeplineasca anumite conditii.

Alti au vizionat si

Credite recomandate

Calculator credite

Poti calcula venitul necesar, creditul maxim sau rata lunara ca sa descoperi unde te incadrezi.

Calculeaza

Aplica online

Alatura-te celor peste 100.000 de utilizatori care au aplicat deja. E gratuit, simplu si rapid!

Aplica