Comparatie

Credite selectate pentru comparatie:

Mergi la comparatie

"Buna ziua, as dori un credit de nevoi personale, am deschis din ianuarie o afacere si mai trebuie sa investesc, nu am contract de munca full time, e part time, pot face un imprumut pe societate?"

Pentru a beneficia de un credit de investitii, firma trebuie sa indeplineasca mai multe conditii, printre care:

- sa aiba o perioada de activitate de minim 12 luni;
- cifra de afaceri sa fie in crestere;
- sa nu aiba datorii bugetare restante mai vechi de 60 de zile;
- sa nu aiba interdictie de a emite cecuri bancare.

Pentru obtinerea unui credit de nevoi personale, vechimea in munca este o conditie necesara. Bancile cer cel putin 3 - 6 luni vechime la actualul angajator si cel putin 1 an vechime totala in piata muncii.

De asemenea, este foarte important ca acest an de vechime totala sa nu fie intrerupt. Daca ti-ai schimbat locul de munca trebuie sa existe continuitate.

Legat de contractul de munca part-time, este bine sa stii ca bancile iau in calcul gradul de indatorare al solicitantului creditului. Acesta exprima sub forma procentuala raportul dintre ratele lunare la creditul contractat si venitul disponibil.
Veniturile cu caracter cert si permanent sunt cele preferate de banci. De asemenea, este necesar ca pentru venitul obtinut sa poti aduce documente doveditoare si sa indeplinesti conditiile referitoare la vechimea in munca, vechimea la actualul angajator, varsta si istoric de creditare.

Alti au vizionat si

Credite recomandate

Calculator credite

Poti calcula venitul necesar, creditul maxim sau rata lunara ca sa descoperi unde te incadrezi.

Calculeaza

Aplica online

Alatura-te celor peste 100.000 de utilizatori care au aplicat deja. E gratuit, simplu si rapid!

Aplica