Comparatie

Credite selectate pentru comparatie:

Mergi la comparatie

Este normal sa fii raportat la biroul de credit daca ai avut intarzieri de 2-3 zile/luna pe o perioada de 5 ani cat a durat rata, in conditiile in care am sesizat din start si ulterior telefonic ca mi se schimbase data scadenta? Salariul il iau pe 13 ale lunii iar scadenta s-a schimbat pe 9 ale lunii.

Conform Legii nr. 677/2001 aveti:
(ii) Dreptul de interventie: dreptul de a obtine, la cerere si in mod gratuit, rectificarea, actualizarea, blocarea, stergerea sau transformarea in date anonime a datelor a caror prelucrare nu este conforma legii;

(iii) Dreptul de opozitie: dreptul de a se opune in orice moment, din motive intemeiate si legitime legate de situatia sa particulara, ca datele care o vizeaza sa faca obiectul unei prelucrari, cu exceptia cazurilor in care exista dispozitii legale contrare.

Daca doriti un credit, este bine sa stiti ca nu Biroul de Credit decide asupra posibilitatii obtinerii unui credit ci bancile. Acesteia iau in calcul vechimea restantei, suma restantei, frecventa si motivatia clientului. Analizand acceste lucruri banca va poate acorda, sau nu un credit.

Alti au vizionat si

Credite recomandate

Calculator credite

Poti calcula venitul necesar, creditul maxim sau rata lunara ca sa descoperi unde te incadrezi.

Calculeaza

Aplica online

Alatura-te celor peste 100.000 de utilizatori care au aplicat deja. E gratuit, simplu si rapid!

Aplica