Noutati si promotii

Am lansat aplicatia pentru mobile - VreauATM

Comparatie

Credite selectate pentru comparatie:

Mergi la comparatie

"Daca mai am un credit cu rata de 300 ron pe luna, mai pot lua unul?"

Daca ratele dumneavoastra (luand in considerare noul credit) nu depasesc gradul de indatorare acceptat de banci si daca nu aveti restante, ratele au fost achitate la timp, puteti lua inca un credit.


Gradul de indatorare admis difera de la banca la banca si poate fi intre 30% si 60%. Incepand cu 2019 gradul de indatorare este 40% din venit pentru creditele in lei, indiferent de tipul creditului.


Gradul de indatorare reprezinta procentul din venitul lunar considerat de banca potrivit pentru a fi alocat platii ratelor.


Pe langa aceste conditii trebuie sa indepliniti si celelalte conditii legate de obtinerea unui credit. Minim 3 - 6 luni vechime la actualul loc de munca, venituri cu caracter permanent.


O solutie pentru obtinerea unei sume de bani este creditul de refinantare. Refinantarea va permite sa achitati datoria curenta si sa obtineti in plus o suma de bani. Astfel nu veti mai avea grija a doua credite de achitat ci doar a unui singur credit, si acela poate fi la o dobanda mai avantajoasa.

Alti au vizionat si

Credite recomandate

Calculator credite

Poti calcula venitul necesar, creditul maxim sau rata lunara ca sa descoperi unde te incadrezi.

Calculeaza

Aplica online

Alatura-te celor peste 100.000 de utilizatori care au aplicat deja. E gratuit, simplu si rapid!

Aplica