Noutati si promotii

Am lansat aplicatia pentru mobile - VreauATM

Comparatie

Credite selectate pentru comparatie:

Mergi la comparatie

"Am depus o cerere pentru un credit si am fost respins. Ce pot sa fac?"

Obtinerea unui credit depinde de veniturile obtinute, istoricul de creditare, dar si de alte conditii care pot fi diferite de la banca la banca.
La contractarea unui credit bancile cer sa nu ai restante la alte credite, sa nu fii inregistrat in Biroul de Credit sau CRB (Centrala Riscurilor Bancare).
Veniturile cu caracter cert si permanent sunt cele preferate de banci.
Varsa solicitantului trebuie sa fie cuprinsa intre 18 si 70 de ani la sfarsitul perioadei de creditare (varsta minima si cea maxima difera in functie de banca si de tipul creditului solicitat).
Vechimea in munca este o conditie necesara pentru obtinerea unui credit. Bancile cer cel putin 3 - 6 luni vechime la actualul angajator si cel putin 1 an vechime totala in piata muncii.
De asemenea, este foarte important ca acest an de vechime totala sa nu fie intrerupt. Daca ti-ai schimbat locul de munca trebuie sa existe continuitate.

In functie de creditul pe care doresti sa il soliciti, poti incerca la mai multe banci sau chiar la institutiile financiare nebancare (IFN). Acestea acorda credite la costuri mai ridicate, insa au o politica de acordare mai permisiva.

Alti au vizionat si

Credite recomandate

Calculator credite

Poti calcula venitul necesar, creditul maxim sau rata lunara ca sa descoperi unde te incadrezi.

Calculeaza

Aplica online

Alatura-te celor peste 100.000 de utilizatori care au aplicat deja. E gratuit, simplu si rapid!

Aplica