Noutati si promotii

Am lansat aplicatia pentru mobile - VreauATM

Comparatie

Credite selectate pentru comparatie:

Mergi la comparatie

"Lucrez in domeniul freelancing-ului, promovez firme in mediul online, am o vechime neintrerupta in munca de 3 ani si doresc sa stiu daca exista o institutie financiara care mi-ar putea acorda un credit de nevoi personale."

La contractarea unui credit, institutiile financiare iau in considerare in proportie de 100% veniturile certe, veniturile obtinute din salarii, pensii, rente viagere, drepturi de autor, contracte de PFA, si in proportii mai mici veniturile obtinute din indemnizatii, chirii, diurne, strainatate.
Daca poti face dovada veniturilor, acestea sunt inregistrate la Fisc sub o forma juridica, atunci se poate obtine un credit de nevoi personale.
PFA-ul este forma juridica ideala pentru un freelancer. Activitatea PFA-ului intra ca salariu si astfel se justifica venitul de care ai nevoie pentru a obtine un credit.
Obtinerea creditului nu depinde doar de tipul venitului ci si de gradul de indatorare, istoricul de creditare: daca mai ai alte credite, daca ai inregistrat intarzieri la achitarea ratelor lunare.
Institutiile financiare nebancare (IFN). Acestea acorda credite la costuri mai ridicate, insa au o politica mai permisiva.

Alti au vizionat si

Credite recomandate

Calculator credite

Poti calcula venitul necesar, creditul maxim sau rata lunara ca sa descoperi unde te incadrezi.

Calculeaza

Aplica online

Alatura-te celor peste 100.000 de utilizatori care au aplicat deja. E gratuit, simplu si rapid!

Aplica