Sigurama.ro - toate asigurarile intr-un singur loc, online

Publicat de pe 23.08.2019

Sigurama.ro este un site special creat pentru ca tu sa ai cea mai potrivita oferta de asigurare in functie de nevoile si bugetul tau.

Achizitionarea unei asigurari presupune identificarea ofertelor mai multor companii de asigurari si compararea rezultatelor in functie de preturi si facilitatile oferite de fiecare in parte. Sigurama.ro ofera asistenta in alegerea asigurarii potrivite, suport pentru intelegerea anumitor termeni si conditii de asigurare, si in plus, are grija scadentei si a exprirarii politelor de asigurare.

Sigurama.ro este broker autorizat al SC Safety Broker de asigurare SRL.

Accesand Sigurama.ro:

- folosesti aplicatia REMINDER si primesti notificari despre expirarea politelor tale;

- in "contul meu" - introduci doar o data datele si poti obtine oferte actualizate in cateva secunde;

- compari asigurarile tale preferate, pentru a face cea mai buna alegere;

- platesti ramburs la usa ta sau online.

Pe www.sigurama.ro poti incheia orice tip de asigurare ai nevoie, fie ca este asigurare RCA, asigurare CASCO, o asigurare de locuinta, asigurare de calatorie, dar si asigurari de credit, asigurari de sanatate, asigurari de viata sau asigurari de raspundere civila.

Pe langa incheierea asigurarii de care ai nevoie, Sigurama.ro iti pune la dispozitie si multiple informatii cu privire la acestea, precum si informatii cu privire la asiguratori, sucursale si centre de dauna.

Sigurama.ro vine in sprijinul tau prezentandu-ti la timp cele mai bune oferte de asigurare pentru ca tu sa faci cea mai buna alegere.

Noutati si promotii asemanatoare

Ai deja cont pe VreauCredit.ro ?

Nume
E-mail
Parola
Captcha
  • protectie anti-spam
Mesaj

Comentariul tau va fi publicat numai dupa aprobarea acestuia de catre moderatorii VreauCredit.ro.
Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la
violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. Multumim pentru intelegere.

Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile
Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari:

Toti termenii
Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot apare diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema (link catre raporteaza o problema). Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.
Pentru creditele bancare imobiliare sau ipotecare perioada minima este de 24 luni si maxima de 360 luni. Dae maxim este 20%.
DAE – dobanda anuala efectiva, contine toate costurile asociate creditului. Exemplu: Pentru un credit bancar si o suma imprumutata de 3000 euro pentru o perioada de 3 ani, rata lunara va fi de aproximativ 98 euro, DAE mediu de 10,14%, iar suma totala de restituit va fi de 3463 euro. Creditele bancare de nevoi personale fara garantii sunt oferite pentru perioade intre 2 si 60 luni iar DAE poate varia intre 7% si 36%.