Noutati si promotii

Reduceri la branduri de top, la plata cu cardul BCR

Comparatie

Credite selectate pentru comparatie:

Mergi la comparatie

Sigurama.ro - toate asigurarile intr-un singur loc, online

Noutati si promotii

Reduceri la branduri de top, la plata cu cardul BCR

Afla mai multe
Sigurama.ro este un site special creat pentru ca tu sa ai cea mai potrivita oferta de asigurare in functie de nevoile si bugetul tau.
08.08.2022

Achizitionarea unei asigurari presupune identificarea ofertelor mai multor companii de asigurari si compararea rezultatelor in functie de preturi si facilitatile oferite de fiecare in parte. Sigurama.ro ofera asistenta in alegerea asigurarii potrivite, suport pentru intelegerea anumitor termeni si conditii de asigurare, si in plus, are grija scadentei si a exprirarii politelor de asigurare.

Sigurama.ro este broker autorizat al SC Safety Broker de asigurare SRL.

Accesand Sigurama.ro:

- folosesti aplicatia REMINDER si primesti notificari despre expirarea politelor tale;

- in "contul meu" - introduci doar o data datele si poti obtine oferte actualizate in cateva secunde;

- compari asigurarile tale preferate, pentru a face cea mai buna alegere;

- platesti ramburs la usa ta sau online.

Pe www.sigurama.ro poti incheia orice tip de asigurare ai nevoie, fie ca este asigurare RCA, asigurare CASCO, o asigurare de locuinta, asigurare de calatorie, dar si asigurari de credit, asigurari de sanatate, asigurari de viata sau asigurari de raspundere civila.

Pe langa incheierea asigurarii de care ai nevoie, Sigurama.ro iti pune la dispozitie si multiple informatii cu privire la acestea, precum si informatii cu privire la asiguratori, sucursale si centre de dauna.

Sigurama.ro vine in sprijinul tau prezentandu-ti la timp cele mai bune oferte de asigurare pentru ca tu sa faci cea mai buna alegere.