Noutati si promotii

Reduceri la branduri de top, la plata cu cardul BCR

Comparatie

Credite selectate pentru comparatie:

Mergi la comparatie
BCR

Reduceri la branduri de top, la plata cu cardul BCR

Noutati si promotii

Reduceri la branduri de top, la plata cu cardul BCR

Afla mai multe
BCR iti rasplateste loialitatea prin reduceri in magazine. Print programul PlusIn Cont, atunci cand platesti cu cardul tau BCR la magazinele partenere, reducerea iti este virata inapoi in cont.
08.08.2022

In Programul de loialitate pot participa persoanele fizice care detin un cont de debit sau de credit Maestro, Mastercard si/sau Visa emis de BCR.

Daca nu ai card BCR, nu este o problema, poti deveni rapid client BCR. Deschiderea contului se face 100% online, activarea se realizeaza printr-un transfer bancar, chiar si din alt cont deschis pe numele tau. Mai este nevoie de o poza a cartii de identitate, adresa de mail, si vei fi anuntat cand iti va fi eliberat cardul.

Ai 10% discount la cumparaturile facute la iSTYLE, 4% la rezervarile pe care le faci prin booking.com si 10% cand iti bei cafeaua la CoffeeUp. Alte surprize vin de la Elefant.ro, Carturești, Vodafone sau New Balance.

Te poti inregistra in BCR Plus in Con accesand site-ul www.bcrplusincont.ro sau instaland aplicatia mobila BCR Plus in Cont, care poate fi descarcata din Google Playstore si AppStore.


Vezi detalii