Creditul 100% online cu dobanda si rate fixe pe toata durata

Publicat de Cetelem pe 04.06.2020

Cetelem a creat c-net, cea mai performanta platforma de creditare online, care permite solicitarea si acordarea* unui credit de nevoi personale prin internet.

Cetelem a creat c-net, cea mai performanta platforma de creditare online, care permite solicitarea si acordarea* unui credit de nevoi personale prin internet.

C-net:

  • iti faciliteaza accesul la creditele Cetelem,
  • este o solutie de comunicare in timp real,
  • iti ofera posibilitatea de a te informa asupra conditiilor de creditare si de a accesa si completa documentatia necesara obtinerii creditului pe care l-ai ales.
  • este cel mai confortabil credit, pentru ca poate fi obtinut de acasa prin internet, fara vizite la consultanti;
  • este convenabil, pentru ca formularul il completezi in aproximativ 10 minute si ai raspuns imediat si este corect,
  • nu are costuri ascunse, iar ratele sunt fixe pe intreaga durata a creditului,

Un beneficiu in plus al aplicarii pentru un credit prin internet de la Cetelem, este legat de de securitatea datelor transmise. Pentru Cetelem, confidentialitatea informatiilor personale transmise online este o prioritate.

Toate detaliile legate de c-net precum si de alte produse financiare pe care Cetelem le ofera sunt disponibile pe site-ul www.cetelem.ro.

*) aprobarea creditului se face doar daca sunt respectate conditiile communicate de catre Cetelem

Exemplu de calcul :

Pentru un credit in valoare de 10.000 lei, pentru o perioada de 20 de luni, suma finantata 10.000 lei, comision de analiza 0 lei, comision de administrare 22 lei (suma fixa scadenta si datorata lunar, inclusa in rata), dobanda anuala fixa aplicata la sold 8,35% , DAE 13,92%, rata lunara va fi de 559,30 lei, iar suma totala de rambursat va fi de 11.186,00 lei.Oferta este supusa unor termene si conditii.

Cauti un credit?

Noutati si promotii asemanatoare

Cauti un credit?

Ai deja cont pe VreauCredit.ro ?

Nume
E-mail
Parola
Captcha
  • protectie anti-spam
Mesaj

Comentariul tau va fi publicat numai dupa aprobarea acestuia de catre moderatorii VreauCredit.ro.
Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la
violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. Multumim pentru intelegere.

Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile
Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari::

Toti termenii
Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot aparea diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema (link catre raporteaza o problema). Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.
Pentru creditele bancare imobiliare sau ipotecare perioada minima este de 24 luni si maxima de 360 luni. Dae maxim este 20%.
DAE – dobanda anuala efectiva, contine toate costurile asociate creditului. Exemplu: Pentru un credit bancar si o suma imprumutata de 3000 euro pentru o perioada de 3 ani, rata lunara va fi de aproximativ 98 euro, DAE mediu de 10,14%, iar suma totala de restituit va fi de 3463 euro. Creditele bancare de nevoi personale fara garantii sunt oferite pentru perioade intre 2 si 60 luni iar DAE poate varia intre 7% si 36%.