Cetelem lanseaza serviciul gratuit de e-banking Client Cetelem

Publicat de Cetelem pe 23.08.2019

Cetelem, lider pe piata creditelor de consum din Romania, este prima Institutie Financiara Nebancara din tara care pune gratuit la dispozitia clientilor o platforma de e-banking.

Prin intermediul acestui serviciu, Cetelem vizeaza simplificarea accesului clientilor la informatii legate de contractele de credit sau de card, asigurand totodata sporirea confortului si mentinerea securitatii in efectuarea tranzactiilor.

Aplicatia de e-banking, dezvoltata special de liderul de pe piata de credite consum din Romania, se numeste Client Cetelem. Este o platforma on-line gratuita si securizata, care permite clientilor din portofoliu vizualizarea si gestionarea contractelor de credit, inclusiv a extraselor de cont de card intr-un mod rapid, 24 de ore din 24, fara a necesita contactul direct cu un operator si fara a depinde de programul de functionare al Cetelem.

Clientii vor avea acces la date actualizate si intotdeauna disponibile de oriunde, prin acces la Internet, pe baza contului de utilizator on-line creat. Vor putea vizualiza extrasul de cont imediat dupa emiterea acestuia, inclusiv ratele scadente, planificand astfel bugetul familial intr-o maniera optimizata.

Platforma Client Cetelem faciliteaza si transferul de bani din contul cardului de credit in orice alt cont personal sau chiar solicitarea unui credit de nevoi personale, pentru care se primeste raspuns imediat. Transmiterea informatiilor intre Cetelem si utilizator se realizeaza prin cel mai avansat algoritm de criptare de date, iar certificatul VeriSign SSL Extended Validation pe 2048 biti permite verificarea identitatii si autenticitatii siteului. Ca element suplimentar de securitate, se utilizeaza sistemul One Time Passwords (OTP) , care genereaza parole unice pentru autorizarea fiecarei tranzactii efectuate de client.

Prin platforma de e-banking extrasele de card de credit vor fi disponibile in format electronic, astfel incat clientii Cetelem IFN vor participa in mod activ la protejarea mediului inconjurator, prin reducerea semnificativa a consumului de hartie.
Continuam seria inovatiilor si aducem clientilor nostri un nou serviciu dezvoltat in premiera de un IFN in Romania: platforma de e-banking Client Cetelem. Cu fiecare serviciu sau produs pe care il dezvoltam, urmarim intotdeauna solutii de actualiate, care raspund nevoilor clientilor nostri si care acorda o atentie deosebita sigurantei si confortului lor. Vom mentine serviciile Cetelem la standarde de inalta calitate si vom aduceinovatii si solutii croite intotdeauna pe nevoile clientilor nostri.” declara Olivier Floris, Director General al Cetelem IFN Romania.

In 2014 Cetelem va continua sa investeasca in optimizarea si eficientizarea ofertelor sale, pentru a asigura clientilor sai servicii la standarde inalte, adaptate la cerintele acestora si tendintele actuale ale pietei de profil.

Noutati si promotii asemanatoare

Ai deja cont pe VreauCredit.ro ?

Nume
E-mail
Parola
Captcha
  • protectie anti-spam
Mesaj

Comentariul tau va fi publicat numai dupa aprobarea acestuia de catre moderatorii VreauCredit.ro.
Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la
violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. Multumim pentru intelegere.

Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile
Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari:

Toti termenii
Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot apare diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema (link catre raporteaza o problema). Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.
Pentru creditele bancare imobiliare sau ipotecare perioada minima este de 24 luni si maxima de 360 luni. Dae maxim este 20%.
DAE – dobanda anuala efectiva, contine toate costurile asociate creditului. Exemplu: Pentru un credit bancar si o suma imprumutata de 3000 euro pentru o perioada de 3 ani, rata lunara va fi de aproximativ 98 euro, DAE mediu de 10,14%, iar suma totala de restituit va fi de 3463 euro. Creditele bancare de nevoi personale fara garantii sunt oferite pentru perioade intre 2 si 60 luni iar DAE poate varia intre 7% si 36%.