Resurse webmasteri

Pentru ca incercam sa mentinem un nivel ridicat din punct de vedere al serviciilor oferite atat vizitatorilor nostri cat si utilizatorilor site-ului dumneavoastra, va prezentam in continuare o aplicatie unica pe piata online din Romania, menita sa imbunatateasca modalitatile clasice de fidelizare a vizitatorilor site-ului dumneavoastra.

FPP v1.2

Destinata in special site-urilor care ofera spre vanzare / inchiriere anumite produse sau servicii, aplicatia pune la dispozitia utilizatorilor ofertele de finantare disponibile pe piata bancara din Romania pentru fiecare produs / serviciu in parte. Astfel, oferiti vizitatorilor si sursa financiara pentru achizitionarea produselor / serviciilor prezentate in cadrul site-ului dumneavoastra.

Avand in vedere faptul ca pretul unui produs nu poate fi modificat, utilizatorul are posibilitatea de a micsora suma imprumutata prin marirea avansului (aflati mai multe detalii folosind meniul din subsolul aplicatiei). De asemenea, acesta are posibilitatea de a alege categoria creditelor (in functie de profilul site-ului dumneavoastra), perioada de rambursare (necesara efectuarii calculelor), moneda, banca si modalitatea de sortare. Aceste filtre vor fi salvate pe toata durata vizitarii site-ului, ofertele de finantare sincronizadu-se in timp real cu site-ul nostru in functie de pretul produsului / serviciului vizualizat si de preferintele utilizatorului.

In privinta preturilor produselor / serviciilor prezentate in cadrul site-ului dumneavoastra, acestea pot fi exprimate in orice moneda (lista completa este inclusa in codul pe care-l veti primi), urmand ca aplicatia sa calculeze automat echivalentul acestora in Euro (la cursul BNR) pentru afisarea ofertelor de finantare corespunzatoare si efectuarea calculelor necesare.

Pentru a instala aceasta aplicatie in cadrul site-ului dumneavoastra va rugam sa personalizati continutul (alegeti profilul site-ului) si aspectul (modificati culorile, dimensiunile, etc.) template-ului de mai jos. Pentru a vizualiza efectul modificarilor efectuate apasati butonul "previzualizeaza". Dupa finalizarea personalizarii apasati butonul "genereaza cod" si urmati instructiunile. Pentru detalii suplimentare, dificultati sau neclaritati in privinta instalarii sau functionarii aplicatiei nu ezitati sa ne contactati.
Pentru a prelua ultimele credite bancare oferite de site-ul nostru va rugam sa alegeti unul din template-urile de mai jos si sa-l adaptati target-ului (puteti alege categoria de credite si numarul creditelor afisate) / layout-ului (puteti modifica dimensiunile) site-ului dumnevoastra.

Daca doriti alte variante in afara de cele prezentate mai jos, puteti schimba fontul, marimea si culorile astfel incat acestea sa se incadreze perfect in design-ul site-ului dumneavoastra.

Dupa finalizarea personalizarii veti primi un cod pe care va trebui sa-l inserati in paginile site-ului dumneavoastra in locul in care doriti sa apara caseta cu credite.

Daca doriti mai multa libertate in afisarea informatiilor oferite de site-ul nostru va recomandam serviciul RSS Credite.

 

Format redus (sidebar) 
 

Format extins (content)

 

Calculatoare de rate

Pentru a integra calculatoarele de rate in site-ul dumneavoastra va rugam sa alegeti unul din template-urile de mai jos si sa-l personalizati astfel incat acesta sa se incadreze perfect in design-ul site-ului dumneavoastra.

Dupa finalizarea personalizarii veti primi un cod pe care va trebui sa-l inserati in paginile site-ului dumneavoastra in locul in care doriti sa apara caseta calculatorului respectiv.

 

Calculator rata maxima 

Alte resurse

Pentru a integra resursele urmatoare in site-ul dumneavoastra va rugam sa alegeti unul din template-urile de mai jos si sa-l personalizati astfel incat acesta sa se incadreze perfect in layout-ul si design-ul site-ului dumneavoastra.

Dupa finalizarea personalizarii veti primi un cod pe care va trebui sa-l inserati in paginile site-ului dumneavoastra in locul in care doriti sa apara casetele respective.

 

Curs valutar BNR (+convertor) 
Credite recomandate
1 / 2
Ghiduri si sfaturi

Nu te baza pe tot ce spun cunoscutii tai, nu ei vor achita ratele.

Informeaza-te corect inainte de a porni in cautarea unei solutii de finantare, citeste ghidurile si sfaturile expertilor nostri.

Toate articolele
Intrebari si raspunsuri

Nu te baza pe tot ce spun cunoscutii tai, nu ei vor achita ratele.

Informeaza-te corect inainte de a porni in cautarea unei solutii de finantare, citeste sectiunea intrebari si raspunsuri.

Toate articolele
Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari::

Toti termenii
Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot aparea diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema (link catre raporteaza o problema). Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.
Pentru creditele bancare imobiliare sau ipotecare perioada minima este de 24 luni si maxima de 360 luni. Dae maxim este 20%.
DAE – dobanda anuala efectiva, contine toate costurile asociate creditului. Exemplu: Pentru un credit bancar si o suma imprumutata de 3000 euro pentru o perioada de 3 ani, rata lunara va fi de aproximativ 98 euro, DAE mediu de 10,14%, iar suma totala de restituit va fi de 3463 euro. Creditele bancare de nevoi personale fara garantii sunt oferite pentru perioade intre 2 si 60 luni iar DAE poate varia intre 7% si 36%.