Noutati si promotii

Am lansat aplicatia pentru mobile - VreauATM

Comparatie

Credite selectate pentru comparatie:

Mergi la comparatie

Resurse webmasteri

Pentru ca incercam sa mentinem un nivel ridicat din punct de vedere al serviciilor oferite atat vizitatorilor nostri cat si utilizatorilor site-ului dumneavoastra, va prezentam in continuare o aplicatie unica pe piata online din Romania, menita sa imbunatateasca modalitatile clasice de fidelizare a vizitatorilor site-ului dumneavoastra.

FPP v1.2

Destinata in special site-urilor care ofera spre vanzare / inchiriere anumite produse sau servicii, aplicatia pune la dispozitia utilizatorilor ofertele de finantare disponibile pe piata bancara din Romania pentru fiecare produs / serviciu in parte. Astfel, oferiti vizitatorilor si sursa financiara pentru achizitionarea produselor / serviciilor prezentate in cadrul site-ului dumneavoastra.

Avand in vedere faptul ca pretul unui produs nu poate fi modificat, utilizatorul are posibilitatea de a micsora suma imprumutata prin marirea avansului (aflati mai multe detalii folosind meniul din subsolul aplicatiei). De asemenea, acesta are posibilitatea de a alege categoria creditelor (in functie de profilul site-ului dumneavoastra), perioada de rambursare (necesara efectuarii calculelor), moneda, banca si modalitatea de sortare. Aceste filtre vor fi salvate pe toata durata vizitarii site-ului, ofertele de finantare sincronizadu-se in timp real cu site-ul nostru in functie de pretul produsului / serviciului vizualizat si de preferintele utilizatorului.

In privinta preturilor produselor / serviciilor prezentate in cadrul site-ului dumneavoastra, acestea pot fi exprimate in orice moneda (lista completa este inclusa in codul pe care-l veti primi), urmand ca aplicatia sa calculeze automat echivalentul acestora in Euro (la cursul BNR) pentru afisarea ofertelor de finantare corespunzatoare si efectuarea calculelor necesare.

Pentru a instala aceasta aplicatie in cadrul site-ului dumneavoastra va rugam sa personalizati continutul (alegeti profilul site-ului) si aspectul (modificati culorile, dimensiunile, etc.) template-ului de mai jos. Pentru a vizualiza efectul modificarilor efectuate apasati butonul "previzualizeaza". Dupa finalizarea personalizarii apasati butonul "genereaza cod" si urmati instructiunile. Pentru detalii suplimentare, dificultati sau neclaritati in privinta instalarii sau functionarii aplicatiei nu ezitati sa ne contactati.
Pentru a prelua ultimele credite bancare oferite de site-ul nostru va rugam sa alegeti unul din template-urile de mai jos si sa-l adaptati target-ului (puteti alege categoria de credite si numarul creditelor afisate) / layout-ului (puteti modifica dimensiunile) site-ului dumnevoastra.

Daca doriti alte variante in afara de cele prezentate mai jos, puteti schimba fontul, marimea si culorile astfel incat acestea sa se incadreze perfect in design-ul site-ului dumneavoastra.

Dupa finalizarea personalizarii veti primi un cod pe care va trebui sa-l inserati in paginile site-ului dumneavoastra in locul in care doriti sa apara caseta cu credite.

Daca doriti mai multa libertate in afisarea informatiilor oferite de site-ul nostru va recomandam serviciul RSS Credite.

 

Format redus (sidebar) 
 

Format extins (content)

 

Calculatoare de rate

Pentru a integra calculatoarele de rate in site-ul dumneavoastra va rugam sa alegeti unul din template-urile de mai jos si sa-l personalizati astfel incat acesta sa se incadreze perfect in design-ul site-ului dumneavoastra.

Dupa finalizarea personalizarii veti primi un cod pe care va trebui sa-l inserati in paginile site-ului dumneavoastra in locul in care doriti sa apara caseta calculatorului respectiv.

 

Calculator rata maxima 

Alte resurse

Pentru a integra resursele urmatoare in site-ul dumneavoastra va rugam sa alegeti unul din template-urile de mai jos si sa-l personalizati astfel incat acesta sa se incadreze perfect in layout-ul si design-ul site-ului dumneavoastra.

Dupa finalizarea personalizarii veti primi un cod pe care va trebui sa-l inserati in paginile site-ului dumneavoastra in locul in care doriti sa apara casetele respective.

 

Curs valutar BNR (+convertor) 

Calculator credite

Poti calcula venitul necesar, creditul maxim sau rata lunara ca sa descoperi unde te incadrezi.

Calculeaza

Aplica online

Alatura-te celor peste 100.000 de utilizatori care au aplicat deja. E gratuit, simplu si rapid!

Aplica