UniCredit Leasing - 5,99% dobanda RON la achizitionarea unui autoturism

Publicat de Unicredit Leasing pe 23.08.2019

In luna aprilie la UniCredit Leasing beneficiezi de dobanda avantajoasa - 5,99% ron, la achizitionarea in leasing a unui autoturism sau vehicul autoutilitar nou.

Oferta UniCredit Leasing destinata persoanelor juridice si persoanelor fizice autorizate, consta in finantarea rapida, in lei, pentru orice tip de autoturism sau vehicul nou cu masa maxima autorizata de 3.5 tone.

Dobanda avantajoasa de 5,99% (variabila in functie de cotatia Robor 1M) este valabila in perioada 1 - 30 aprilie 2014.

Profita de cea mai buna dobanda de finantare in lei si achizitioneaza-ti autoturismul dorit cu ajutorul UniCredit Leasing.

UniCredit Leasing IFN SA face parte din reteaua internationala de leasing a grupului financiar UniCredit, care detine una din primele 3 pozitii in 12 din cele 17 tari in care opereaza, fiind liderul sectorului de leasing din Europa.

Incepand cu Ianuarie 2007, compania UniCredit Leasing Corporation IFN S.A. a devenit liderul puternic al pietei de leasing din Romania. Pana in prezent, UniCredit Leasing a finantat cu succes proiecte din cele mai variate domenii: vehicule, constructii, transporturi, etc.

Aplica acum!

Noutati si promotii asemanatoare

Ai deja cont pe VreauCredit.ro ?

Nume
E-mail
Parola
Captcha
  • protectie anti-spam
Mesaj

Comentariul tau va fi publicat numai dupa aprobarea acestuia de catre moderatorii VreauCredit.ro.
Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la
violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. Multumim pentru intelegere.

Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile
Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari:

Toti termenii
Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot apare diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema (link catre raporteaza o problema). Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.
Pentru creditele bancare imobiliare sau ipotecare perioada minima este de 24 luni si maxima de 360 luni. Dae maxim este 20%.
DAE – dobanda anuala efectiva, contine toate costurile asociate creditului. Exemplu: Pentru un credit bancar si o suma imprumutata de 3000 euro pentru o perioada de 3 ani, rata lunara va fi de aproximativ 98 euro, DAE mediu de 10,14%, iar suma totala de restituit va fi de 3463 euro. Creditele bancare de nevoi personale fara garantii sunt oferite pentru perioade intre 2 si 60 luni iar DAE poate varia intre 7% si 36%.