Comparatie

Credite selectate pentru comparatie:

Mergi la comparatie

Nimic nu se pierde, Fiscul valorifica tot!

De cand a inceput Campania impotriva celor ce nu isi platesc taxele, ANAF-ul s-a transformat in agent imobiliar.
25.08.2015
Sectiunea de licitatii a site-ului Finantelor prezinta o gama larga de proprietati imobiliare, de la terenuri virane la apartamente si chiar case cochete in centrul Capitalei.
De altfel, Bucurestiul este si cel mai ofertant din acest punct de vedere. Cei care vaneaza chilipiruri imobiliare vor fi incantati sa afle ca pe lista locuintelor puse la vanzare de ANAF se regasesc apartamente de 2 si 3 camere, cu suprafata de 54, respective 60 metri patrati, al caror pret de licitatie porneste de la 20.000 euro. De asemenea, un apartament cu 3 camere cu suprafata de 62 metri patrati este scos la licitatie pentru 25.000 euro, cu mult sub pretul pietei.

Fiscul are insa oferte pentru toate buzunarele, iar pe lista se regasesc si cladiri de patrimoniu: o vila situate pe strada Gradina cu Cai, plus terenul adiacent cu suprafata de 428mp este scoasa la licitatie pentru doar 183.000 euro. Ca sa punem putin in context, un apartament situate pe aceeasi strada se vinde cu aproximativ 250.000 euro pe site-urile imobiliare. Si cei care vor sa investeasca in terenuri au de unde allege.

Fiscul scoate la vanzare un teren cu suprafata de 435mp situat in centrul Bucurestiului pentru doar 167.000 euro. A devenit o practica uzuala pentru ANAF sa valorifice bunurile sechestrate, indifferent de natura lor, pentru a aduce bani la buget. De la haine si jucarii la masini sau apartamente, Fiscul vinde ce confisca de la cei care nu isi platesc taxele. Cei interesati de chilipiruri sa nu uite, asadar, sa-si mai arunce ochii pe site-ul ANAF, pentru ca vor fi organizate mai multe licitatii in perioada urmatoare.