Romstrade pierde contractele cu statul pe bandă rulantă. Astăzi a mai pierdut două

Publicat de Capital.ro pe 05.12.2012 0 Comentarii

Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) a anunţat în această seară că va rezilia încă două contracte încheiate cu firma Romstrade, deţinută de omul de afaceri Nelu Iordache, care a fost arestat la începutul acestei luni pentru mai multe nereguli descoperite la contractul de construcţie a autostrăzii Arad-Nădlac, Iordache fiind acuzat de deturnare de fonduri europene şi spălare de bani.


Anunţul vine după ce ieri compania a reziliat alte două contracte încheiate cu aceeaşi firmă.Citiţi şi: Omul de afaceri Nelu Iordache, patronul Romstrade, arestat pentru 29 de zileDe data aceasta este vorba de întreţinerea pe timp de iarnă a unor sectoare de drum, mai exact lotul 6 SDN Ploieşti şi lotul 9 de pe Autostrada Bucureşti-Constanţa, sectorul Bucureşti-Lehliu.Ambele contracte au fost încheiate în urmă cu o lună de zile.Potrivit anunţului CNADNR, Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Bucureşti a transmis astăzi către Romstrade înştiinţările de reziliere a celor două contracte. “Decizia de transmitere a înştiinţărilor de reziliere a fost luată ca urmare a neîndeplinirii obligaţiilor contractuale de către antreprenor, respectiv:


Compania anunţă că până la demararea unei noi proceduri de atribuire a celor două contracte, activitatea de deszăpezire va fi asigurată cu utilaje proprii şi utilaje închiriate de la PA&CO, respectiv Gecor SRL.În urmă cu o zi, Compania de Autostrăzi anunţa că a trimis înştiinţările de reziliere a contractului pentru construcţia variantei de ocolire a municipiului Caracal şi a celui privind modernizarea DN5 Bucureşti-Adunaţii Copăceni, între km 7,5 şi 19,2. Ambele contracte au fost încheiate în primăvara anului trecut, motivul rezilierii fiind neîndeplinirea condiţiilor contractuale.


Credite recomandate
1 / 1

Ai deja cont pe VreauCredit.ro ?

Nume
E-mail
Parola
Captcha
  • protectie anti-spam
Mesaj

Comentariul tau va fi publicat numai dupa aprobarea acestuia de catre moderatorii VreauCredit.ro.
Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la
violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. Multumim pentru intelegere.

Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile

Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari:

Toti termenii

Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot apare diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema (link catre raporteaza o problema). Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.
Pentru creditele bancare imobiliare sau ipotecare perioada minima este de 24 luni si maxima de 360 luni. Dae maxim este 20%.
DAE – dobanda anuala efectiva, contine toate costurile asociate creditului. Exemplu: Pentru un credit bancar si o suma imprumutata de 3000 euro pentru o perioada de 3 ani, rata lunara va fi de aproximativ 98 euro, DAE mediu de 10,14%, iar suma totala de restituit va fi de 3463 euro. Creditele bancare de nevoi personale fara garantii sunt oferite pentru perioade intre 2 si 60 luni iar DAE poate varia intre 7% si 36%.