O "secretară virtuală" a câștigat la hackathonul ZiHack 2012

Publicat de Capital.ro pe 10.12.2012 0 Comentarii

Proiectul declarat câștigător la hackathon-ul intern de 24 de ore, organizat de Zitec, a fost Zecretary. Echipa Ziva, formată din Ștefan Stoica, Cosmin Marin, Alex Enciu, Alin Roman, Bogdan Grigore și Bogdan Ungureanu, a luat marele premiu pentru realizarea secretarei virtuale Zitec – Zecretary.


Software-ul creat are mai multe funcționalități, printre care se numără cea de recunoaștere facială, care permite “secretarei” virtuale să întâmpine vocal și personalizat membrii echipei Zitec. De asemenea, secretara virtuală anunță persoane din companie în momentul în care sosește un curier, anunță departamentul de HR atunci când ajunge un candidat pentru un interviu sau îi înștiințează pe cei care participă la o anumită întâlnire când vin invitații. Persoana cautată poate răspunde în scris, prin intermediul unei aplicații uzuale de mesagerie, iar secretara virtuală va citi textul respectiv vizitatorului aflat în spațiul de recepție.


“ZiHack reprezintă un exercițiu de îmbunătățire a performanțelor echipei noastre, care a devenit foarte apreciat. Tocmai de aceea ne-am propus să continuăm organizarea acestui gen de eveniment intern, ale cărui rezultate sunt concludente. Astfel, dacă la ediția de anul trecut am avut 20 de colegi înscriși la maratonul de programare intern, anul acesta numărul lor a urcat la 34, împărțiți în șase echipe”, a declarat Alexandru Lăpușan, CEO & Founding Partner Zitec.


Echipele înscrise la hackathon-ul organizat de producătorul local de aplicații online și-au ales singure ideile de proiect, compania oferind acestora doar cadrul și premiile.


Zitec este unul dintre liderii din industria IT din România, specializat în dezvoltarea de produse şi aplicaţii online complexe.


 


Credite recomandate
1 / 1

Ai deja cont pe VreauCredit.ro ?

Nume
E-mail
Parola
Captcha
  • protectie anti-spam
Mesaj

Comentariul tau va fi publicat numai dupa aprobarea acestuia de catre moderatorii VreauCredit.ro.
Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la
violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. Multumim pentru intelegere.

Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile

Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari:

Toti termenii

Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra: