Nu ai prins niciun produs de Black Friday? Mai ai o șansă, azi, de Mega Monday. Super-reduceri la eMAG

Publicat de Capital.ro pe 10.12.2012 0 Comentarii

eMAG, cel mai mare magazin online din țara noastră, sărbătorește 11 ani, iar luni, de Mega Monday, oferă reduceri la la cele mai dorite produse de pe site, conform reprezentanților companiei.


Mega Monday este ziua în care europenii se înghesuie să cumpere produse online. Anul acesta, numărul tranzacţiilor online realizate de europeni în căutarea cadourilor de Crăciun va depăşi luni, în premieră, pragul de zece milioane pe zi, iar posesorii de carduri Visa vor cheltui online peste 565 milioane euro, dintre care 80% pe carduri de debit, estimează compania de tehnologie de plăţi.


 eMAG împlinește 11 ani și de Mega Monday va oferi super-reduceri, conform blogului oficial al companiei.


„La ceas aniversar, am pregătit super-reduceri la cele mai dorite produse de pe site-ul nostru. Și în plus, în semn de mulțumire pentru cei 11 ani petrecuți împreună, am hotărât să dăm 1 milion de euro înapoi clienților care ne trec pragul de ziua noastră. Astfel, cei care vor cumpăra luni, 10 decembrie, vor avea parte de reduceri aniversare și, suplimentar, orice comandă de pe eMAG.ro va primi un card-cadou”, se arată în postul de pe blogul eMAG.


„Ce trebuie să faci ca să fii pregătit pentru startul promoțiilor de luni dimineața știi deja! Asigură-te că ai cont pe eMAG.ro, rămâi logat ca să poți cumpăra din două click-uri produsele pe care-ai pus ochii apoi, luni dimineață, fă-ne o vizită ca să vezi ce reduceri speciale ți-am pregătit”, se mai arată pe blog.


Visa Europe anticipează că luni, 10 decembrie, va fi înregistrat un număr record de tranzacţii pe internet. Visa îşi bazează estimările pe datele privind evoluţia volumului tranzacţiilor până în prezent şi pe comportamentul de plată observat în anii anteriori în preajma Crăciunului.


Credite recomandate
1 / 1

Ai deja cont pe VreauCredit.ro ?

Nume
E-mail
Parola
Captcha
  • protectie anti-spam
Mesaj

Comentariul tau va fi publicat numai dupa aprobarea acestuia de catre moderatorii VreauCredit.ro.
Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la
violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. Multumim pentru intelegere.

Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile

Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari:

Toti termenii

Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra: