Mazda pregătește lansarea modelului CX-3, o citadină cu tracțiune integrală

Publicat de Capital.ro pe 07.12.2012 0 Comentarii

Japonezii de la Mazda au în plan lansarea unui concurent pentru Nissan Juke și Ford EcoSport. Botezat CX-3, vehiculul va ajunge pe piață în 2014.


Apetența cumpărătorilor de mașini pentru SUV-urile de dimensiuni mici nu a lăsat indiferenți inginerii de la Mazda, iar succesul de piață al modului Juke, produs de conaționalii de la Nissan pare să-i fi făcut invidioși Conform AutoExpress, niponii pregătesc lansarea unui crossover care va avea la bază viitoare generație Mazda2


Propulsia modelului va fi asigurată de o gamă nouă de motoare dintre care se remarcă un diesel de 1.6 litri și un propulsor turbo, alimentat cu benzină, de 1,3 litri. Utilizând deja cunoscuta tehnologie SkyActiv, vehiculul ar putea deveni un lider în domeniul reducerii consumului de carburant.


Deși nu au fost făcute publice suficiente detalii despre noul mini-SUV, AutoExpress consideră că mașina ar putea avea variante atât cu tracțiune față cât și cu tracțiune integrală, însă admit că viitorul CX-3 ar putea fi comercializat și doar în varianta 4X2. Ast apentru că studiile arată că majoritatea clienților de astfel de mașini preferă variante mai ieftine care utilizează sisteme simple de transmisie.


Alături de CX-3, gama Mazda va fi completată în viitorl apropiat de noi generații ale modelelor 2 și 3 și de un nou MX-5, cel mai vândut roadster.


Ai deja cont pe VreauCredit.ro ?

Nume
E-mail
Parola
Captcha
  • protectie anti-spam
Mesaj

Comentariul tau va fi publicat numai dupa aprobarea acestuia de catre moderatorii VreauCredit.ro.
Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la
violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. Multumim pentru intelegere.

Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile

Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari:

Toti termenii

Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra: