IDC: 122,3 milioane de tablete vor fi livrate în 2012

Publicat de Capital.ro pe 05.12.2012 0 Comentarii

Vânzările robuste de tablete iPad mini şi creşterea livrărilor de tablete care utilizează sistemul de operare Android au determinat firma de consultanţă International Data Corp. să-şi revizuiască în sus estimările privind vânzările globale de tablete informatice.


Pentru acest an, IDC estimează că vor fi livrate 122,3 milioane tablete, în creştere faţă de 117,1 milioane unităţi anterior. IDC şi-a revizuit estimările şi pentru 2013, până la 172,4 milioane unităţi, de la 165,9 milioane unităţi cât estima anterior. Potrivit IDC, în 2016 la nivel mondial ar urma să fie vândute 282,7 milioane tablete informatice."Tabletele continuă să atragă consumatorii şi pe măsură ce piaţa se îndreaptă spre tablete cu ecrane şi cu preţuri mai mici, ne aşteptăm ca cererea să crească începând cu trimestrul patru", a declarat directorul de cercetare pentru tablete de la IDC, Tom Mainelli.Pe lângă îmbunătăţirea estimărilor privind livrările de tablete, IDC şi-a revizuit şi proiecţiile privind cota de piaţă a sistemelor de operare. În prezent IDC se aştepată ca tabletele Apple să piardă cote de piaţă în favoarea tabletelor care utilizează sistemul de operare Android. În 2012 cota de piaţă globală controlată de tabletele Apple ar urma să scadă până la 53,8% de la 56,3% în 2011, în timp ce cota de piaţă a produselor Android ar urma să crească până la 42,7% în 2012 de la 39,8% în 2011.


Sursa: Agerpres


Credite recomandate
1 / 1

Ai deja cont pe VreauCredit.ro ?

Nume
E-mail
Parola
Captcha
  • protectie anti-spam
Mesaj

Comentariul tau va fi publicat numai dupa aprobarea acestuia de catre moderatorii VreauCredit.ro.
Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la
violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. Multumim pentru intelegere.

Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile

Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari:

Toti termenii

Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot apare diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema (link catre raporteaza o problema). Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.
Pentru creditele bancare imobiliare sau ipotecare perioada minima este de 24 luni si maxima de 360 luni. Dae maxim este 20%.
DAE – dobanda anuala efectiva, contine toate costurile asociate creditului. Exemplu: Pentru un credit bancar si o suma imprumutata de 3000 euro pentru o perioada de 3 ani, rata lunara va fi de aproximativ 98 euro, DAE mediu de 10,14%, iar suma totala de restituit va fi de 3463 euro. Creditele bancare de nevoi personale fara garantii sunt oferite pentru perioade intre 2 si 60 luni iar DAE poate varia intre 7% si 36%.