HP îmbunătăţeşte experienţa clientului în retail

Publicat de Capital.ro pe 04.12.2012 0 Comentarii

HP a anunţat astăzi lansarea a două noi sisteme de point-of-sale dezvoltate pentru a livra servicii eficiente şi rapide pentru clienţi, permiţând retailerilor şi comercianţilor să îşi managerieze operaţiunile.


Sistemul de retail HP RP7, model 7100 este o nouă versiune, cu răcire pasivă a RP7 All-in-One,  conceput pentru un mediu dur, dar având în acelaşi timp un design elegant şi atractiv.HP RP3 este un sistem compact şi versatil care oferă multe opţiuni pentru multiple medii. În ciuda amprentei mici, HP RP3 nu face niciun compromis atunci când vine vorba de conectivitate şi caracteristicile de fiabilitate importante pentru retailerii de toate mărimile.HP va ilustra noile sisteme pentru retailerii globali în cadrul a două evenimente cheie, HP Discover, desfăşurat în Frankfurt, Germania, între 4 -6 decembrie şi Asia Retail Innovation Summit în Shanghai, între 5 – 6 decembrie. “Retailerii au nevoie de sisteme cu un înalt coeficient de siguranţă care pot servi dorinţele unei varietăţi de medii.” a declarat Ray Carlin, general manager şi vice preşedinte Retail Solutions, HP. “Prin aceste noi elemente, HP îşi extinde portofoliul, venind în întâmpinarea nevoilor unice ale clienţilor noştri.”Modelul 7100, HP RP7 şi modelul 3100 HP RP3 vor fi disponibile din ianuarie 2013. Ambele au garanţia standard HP de 3 ani.


Credite recomandate
1 / 1

Ai deja cont pe VreauCredit.ro ?

Nume
E-mail
Parola
Captcha
  • protectie anti-spam
Mesaj

Comentariul tau va fi publicat numai dupa aprobarea acestuia de catre moderatorii VreauCredit.ro.
Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la
violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. Multumim pentru intelegere.

Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile

Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari:

Toti termenii

Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot apare diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema (link catre raporteaza o problema). Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.
Pentru creditele bancare imobiliare sau ipotecare perioada minima este de 24 luni si maxima de 360 luni. Dae maxim este 20%.
DAE – dobanda anuala efectiva, contine toate costurile asociate creditului. Exemplu: Pentru un credit bancar si o suma imprumutata de 3000 euro pentru o perioada de 3 ani, rata lunara va fi de aproximativ 98 euro, DAE mediu de 10,14%, iar suma totala de restituit va fi de 3463 euro. Creditele bancare de nevoi personale fara garantii sunt oferite pentru perioade intre 2 si 60 luni iar DAE poate varia intre 7% si 36%.