Grupul Financiar Banca Transilvania, cel mai mare ecosistem de sustinere a antreprenorilor romani

Publicat de VreauCredit.ro pe 17.05.2019 0 Comentarii

Grupul Financiar Banca Transilvania sustine antreprenorii si economia romaneasca prin servicii si produse integrate de banking, brokeraj, administrare investitii, leasing si finantare consumatori.

Banca Transilvania, piesa centrala a Grupului BT, este cea mai mare banca din Romania si cel mai mare finantator al economiei romanesti. Grupul sustine prin companiile sale antreprenorii romani, de la start-up-uri la IMM-uri si Companii Mari.

BT Mic, primul finantator pentru 60% din clienti
BT Mic, compania Grupului Financiar Banca Transilvania dedicata finantarii afacerilor mici, a ajuns, la finalul lunii martie a.c., la 8.500 de clienti finantati si 10.000 de imprumuturi acordate, dupa doar doi ani de activitate. 2.000 dintre afacerile finantate sunt start-up-uri, cu pana la 12 luni de activitate.

BT Leasing, pe trend pozitiv in 2019, dupa ce 2018 a fost cel mai bun an
BT Leasing a continuat cresterea in primul trimestru din 2019, acordand finantari de peste 170 milioane lei, +7% fata de perioada similara a anului trecut. In 2018, compania a finantat prin leasing financiar investitii de peste 650 milioane lei, +17% fata de 2017

BT Asset Management S.A.I., al treilea jucator pe piata fondurilor mutuale
La BT Asset Management, in primul trimestru al anului, peste 35% din operatiuni au fost realizate online, prin BT24. In aceeasi perioada a anului, au avut loc aproape 7.500 de operatiuni de investitie. Recent, compania a lansat BT Dolar Fix, primul sau fond de investitii cu emisiune de unitati de fond denominata in dolari americani.

BT Capital Partners, in top 3 intermediari la Bursa in primul trimestru 2019
BT Capital Partners, membru exclusiv in Romania al Oaklins, a realizat peste 10% din totalul valorii tranzactionate la Bursa de Valori Bucuresti in primul trimestru al anului, reprezentand aproape 550 milioane lei. Compania este in top 3 intermediari la Bursa in primele trei luni din 2019, conform clasamentului BVB.

BT se implica inclusiv la nivel de grup financiar in proiecte de educatie financiara si antreprenoriala, dar si de CSR. Grupul Financiar Banca Transilvania este partenerul Bursei de Valori Bucuresti in programul de mentorat Made in Romania: Liga BVB, editie 2019 lansata in februarie, destinat identificarii si sustinerii companiilor romanesti pentru listarea la Bursa. De asemenea, sustine platforma de conectare a companiilor listate la BVB, Investing Romania, precum si Fluent in finante, platforma de educatie financiara si seminarii organizate in diferite localitati. In primele trei luni ale acestui an, prin BT Club au fost organizate cursuri la care au participat aproape 800 de antreprenori si, mai mult decat atat, banca a extins recent in Republica Moldova aceasta initiativa prin lansarea Victoriabank Club. De asemenea, Grupul BT a continuat sa se implice in viata comunitatii, prin plantarea Padurii Transilvania 5.0 (in Bistrita-Nasaud) si a Padurii Victoriabank 1.0 (in Republica Moldova).

Credite recomandate
1 / 2

Ai deja cont pe VreauCredit.ro ?

Nume
E-mail
Parola
Captcha
  • protectie anti-spam
Mesaj

Comentariul tau va fi publicat numai dupa aprobarea acestuia de catre moderatorii VreauCredit.ro.
Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la
violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. Multumim pentru intelegere.

Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile

Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari:

Toti termenii

Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra:

Disclaimer

Produsele bancare sunt actualizate de catre banci si sunt verificate in mod regulat de catre personalul nostru specializat. Pentru scurt timp pot apare diferente intre informatiile prezentate de banci in cadrul site-ului nostru si informatiile prezentate pe site-urile acestora. Daca constatati asemenea diferente sau alte informatii care nu sunt corecte va rugam sa raportati aceasta problema (link catre raporteaza o problema). Pentru calculul ratei lunare, DAE (dobanda anuala efectiva) si a costului total al creditului VreauCredit.ro foloseste fie o metodologie de calcul proprie, fie una dezvoltata impreuna cu banca pentru anumite banci. Din acest motiv pot apare mici diferente in valorile acestor coeficienti fata de calculul pe care il veti obtine in sucursala bancii.
Pentru creditele bancare imobiliare sau ipotecare perioada minima este de 24 luni si maxima de 360 luni. Dae maxim este 20%.
DAE – dobanda anuala efectiva, contine toate costurile asociate creditului. Exemplu: Pentru un credit bancar si o suma imprumutata de 3000 euro pentru o perioada de 3 ani, rata lunara va fi de aproximativ 98 euro, DAE mediu de 10,14%, iar suma totala de restituit va fi de 3463 euro. Creditele bancare de nevoi personale fara garantii sunt oferite pentru perioade intre 2 si 60 luni iar DAE poate varia intre 7% si 36%.