Două noi scanere de la Xerox pentru companii mari

Publicat de Capital.ro pe 13.12.2012 0 Comentarii

Xerox Corporation a lansat două noi scanere care sporesc productivitatea în birou prin funcţiile de scanare, trimitere de e-mailuri și copiere de documente, cu ajutorul tehnologiilor avansate de procesare a imaginii. Xerox DocuMate 4799 & Xerox DocuMate 4790 se adresează birourilor, mediilor de lucru aglomerate și întreprinderilor mari, care au nevoi complexe de scanare.


Xerox DocuMate 4799 are un grad superior de siguranţă și funcţii avansate, necesare în mediile de producție. Acesta încorporează trei sisteme avansate de senzori de detectare a erorilor de alimentare, de detectare a documentelor capsate şi de control inteligent al alimentării. DocuMate 4799 sortează şi stivuiește documentele de dimensiuni diferite pe tava de alimentare și le procesează la viteze de scanare de până la 100 de pagini pe minut.


Xerox DocuMate 4790 este un scaner capabil să administreze atât comenzile de volum mare, cât şi un număr mare de comenzi de volum mic, dispunând de o capacitate de până la 10.000 coli pe zi și o viteză de până la 90 de pagini pe minut. Are la bază tehnologia de scanare Visioneer OneTouch, concepută pentru simplificarea operaţiunilor și a fluxului de lucru. Modelul vine echipat cu un ecran color tip LCD ușor de citit, cu funcții de sortare, procesare și atribuire a destinației documentului scanat.


Xerox DocuMate 4799 și DocuMate 4790 asigură o calitate superioară documentelor scanate alb-negru și color. Ambele modele suportă sistemul sRGB prin driver-ul TWAIN, ceea ce le face compatibile cu imprimanta digitală de volum mare Xerox iGen.


Scanerele includ software-ul Visioneer OneTouch, tehnologia Kofax VRS, driverele TWAIN, EMC Captiva ISIS şi WIA, Nuance OmniPage Pro şi Kofax VRS Professional AIPE-EBC.


Parerea ta despre acest articol Două noi scanere de la Xerox pentru companii mari

Ai deja cont pe VreauCredit.ro ?

Nume
E-mail
Parola
Captcha
  • protectie anti-spam
Mesaj

Comentariul tau va fi publicat numai dupa aprobarea acestuia de catre moderatorii VreauCredit.ro.
Nu vor fi publicate comentariile care contin injurii, un limbaj licentios, instigare la incalcarea legii, la
violenta sau la ura, precum si acuzatii fara acoperire. Multumim pentru intelegere.

Informatii banci

Sucursale, bancomate, sediul central, program de lucru, contact:

Toate bancile

Glosar financiar

Afla semnificatia celor mai importanti termeni financiar-bancari:

Toti termenii

Servicii conexe

Alte produse si servicii similare, oferite de reteaua noastra: